Skip to content

Een voorwaarde voor zakendoen is tegenwoordig dat u uw IT-omgeving goed op orde hebt. Wanneer u uw klanten en overige partners zekerheid wilt bieden, heeft u de juiste IT-assurancerapportage nodig. Door proactief verantwoording over uw activiteiten af te leggen heeft u tevens een kans voor uw organisatie om zich van de concurrentie te onderscheiden. Wij kunnen uw organisatie begeleiden door tijdig audits uit te voeren en de benodigde assurancerapporten te verstrekken. Onze IT-auditors zijn bekend met vrijwel alle (inter)nationale Assurance standaarden en helpen u dan ook graag met al uw Assurance vraagstukken.

Brede kennis en expertise

Als IT-auditors bij Baker Tilly zijn wij bekend met vrijwel alle (inter)nationale Assurance-standaarden. Iedere branche of sector heeft vaak een eigen standaard. Bekende standaarden waar wij mee werken zijn ENSIA, WPG, BIO, ISAE3000, ISAE3402 – SOC1 / SOC2 / SOC3, SOC for Cyber en het Privacy Control Framework.

Onze assurancedienstverlening

Specialisties

Ontdek de overige specialisaties van IT Advisory

Informatiemanagement

Baker Tilly IT Advisory kan uw IT-omgeving tegen het licht houden en inzicht bieden in de kwaliteit, het potentieel en de verbeterpunten hiervan. Bij de selectie van IT-systemen kijken we vervolgens naar de balans tussen de IT-organisatie, infrastructuur, mensen, processen en kosten.

Bekijk deze dienst

Informatiebeveiliging

Baker Tilly IT Advisory geeft u helder inzicht in uw (privacy)risico’s en de interne maatregelen en biedt praktisch advies. Dit kan in de vorm van nulmetingen of een kwetsbaarheidsscan, maar ook door concreet beleid en plannen uit te werken.

Bekijk deze dienst

Financial audit support

ICT verandert de administratieve organisatie en daarmee de jaarrekeningcontrole. Baker Tilly gebruikt een IT-gedreven auditaanpak, met inzet van o.a. process mining, data-analyse en onderzoek naar systeemchecks en IT General Controls.

Bekijk deze dienst

Data Analytics & Business Intelligence

Effectief beheer en inzicht in uw data is van belang voor het benutten van de waarde hiervan, het voorkomen van verstoringen en het verschaffen van juiste managementinformatie. Wij helpen u met onderzoek en inrichting van data-omgevingen met o.a. Dashboarding, RPA, AI en Predictive Analytics.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief