Skip to content

Sectoren

Bij Baker Tilly richten wij ons erop om de beste, meest vertrouwde adviseur te zijn voor het (groot) MKB en een aantal specifieke sectoren. Vanuit onze binding met de regio hebben wij daarnaast speciale aandacht voor familiebedrijven en de DGA. Of het nu gaat om sectorspecifieke kennis, grote veranderingen in uw branche of de langetermijnvisie die u voor uw bedrijf heeft, wij houden altijd rekening met uw unieke omstandigheden.

Directeur-Grootaandeelhouder (DGA)

Als Directeur-Grootaandeelhouder (DGA) houdt u alle ballen van uw bedrijf in de lucht. Met alle uitdagingen die op u afkomen kunt u wel wat advies gebruiken, van strategie tot de praktische inrichting van uw bedrijf. Als adviseur helpen wij bovendien graag mee om uw opvolging en pensioen goed te regelen.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Familiebedrijven

Het familiebedrijf combineert de bedrijfsvoering, vragen over eigendom en de rolverdeling van de familie in één. Samen staat het familiebedrijf sterk. Uit onze ervaring weten wij dat naast goed advies soms ook onze morele support van grote waarde is.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

(Groot) MKB

Als ondernemer zoekt u continu naar kansen om te groeien en als eigenaar heeft u de verantwoordelijkheid over uw personeel en vele andere bijkomstige zaken. Bij Baker Tilly vindt u alle specialismen onder één dak om uw bedrijf goed te laten functioneren, van advies en dienstverlening voor uw financiële administratie tot het formuleren van een duurzaamheidsstrategie.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Woningcorporaties

Als woningcorporatie bouwt u mee aan de huisvesting van miljoenen Nederlanders. Vanwege het maatschappelijk belang staat u voor ingewikkelde vraagstukken. Zo vragen betaalbare én duurzame (huur)woningen om enorme investeringen, terwijl uw financiële middelen als woningcorporatie beperkt zijn.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Publieke sector

De publieke sector heeft een enorme impact. Het draait hier om nog veel meer dan ‘alleen’ het verzorgen van voorzieningen die mensen dagelijks gebruiken. Ook complexe vraagstukken omtrent het klimaat of (digitale) privacy spelen een grote rol.

De experts van Baker Tilly helpen u graag bij álle vraagstukken die spelen in het publieke domein. Van financiële beheersbaarheid en duurzaamheid, tot digitalisering en de invulling van werkgeverschap.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Zorginstellingen

Een groeiende vraag naar zorg door vergrijzing en onverwachte calamiteiten vraagt veel van zorginstellingen en uw personeel. Daarnaast drukt digitalisering een steeds grotere stempel op de zorg, zowel in goede als slechte zin. Een goede adviseur begeleidt u bij al uw vraagstukken en zorgt dat uw organisatie flexibel is voor de toekomst.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief