Skip to content

Mkb Accountancy & Advies

Wanneer u aan het roer staat van een mkb-bedrijf, betekent dat doorlopend keuzes maken over uw business model, personeel, investeringen of een fusie/overname. Kunt u hierbij hulp gebruiken? Bij Baker Tilly helpen we u met een vaste sparringpartner, die u helpt om lastige keuzes te maken en u inzicht geeft in uw cijfers. Onze accountants kennen hun vak en uw regio én investeren in een uitstekende vertrouwensrelatie met u als klant. Daarnaast profiteert u van uiteenlopende expertise bij Baker Tilly: een professioneel (inter)nationaal accountantskantoor met adviseurs in vele disciplines. Zo krijgt u kwaliteit en onafhankelijkheid, maar dan wel persoonlijk, dichtbij, toegankelijk en vertrouwd.

Uw vaste accountant en adviseur

In onze accountancy dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Wij begrijpen dat u het liefst met iemand schakelt die uw uitdagingen en dilemma’s begrijpt. U vindt onze ondernemende adviseurs dichtbij u in de regio, in één van de 13 vestigingen van Baker Tilly. Dat is de kracht van onze lokale propositie. Dankzij ons netwerk schakelt uw adviseur bovendien snel een specialist voor u in als dat nodig is, bijvoorbeeld op het gebied van (internationaal) belastingadvies, arbeidsrecht, btw of data-analyse.

Uw specifieke vraagstukken

Wij staan uiteraard voor u klaar voor uw financiële vragen, maar ook voor strategisch advies over hoe u uw groeiambities kunt realiseren. U kunt met uw vaste adviseur sparren over uw business model, uw organisatiestructuur, grote investeringen of bedrijfsovernames en uw eigen financiële positie als dga. Daarnaast zijn wij uw vraagbaak voor HR, IT, juridische aspecten en fiscaliteit.

Onze adviseurs en accountants staan voor u klaar

DGA

Als DGA draagt u voor veel zaken binnen uw onderneming de verantwoordelijkheid. Wij bieden DGA’s een compleet pakket aan diensten aan, inclusief fiscaal en juridisch advies.

Ketens

Bezig met uitbreiden van uw keten, of uw processen beter inrichten zodat u het overzicht behoudt? Wij ontzorgen en geven advies aan ketens over het gehele spectrum.

Franchise

Het opereren als franchise brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Wij helpen u graag om kansen te benutten en risico’s zo goed mogelijk op te vangen.

Familiebedrijven

Binnen het familiebedrijf heeft u te maken met specifieke vraagstukken rondom opvolging en bestuur. Wij kunnen u op de belangrijke momenten bijstaan met advies en expertise.

Salarisadministratie

Voor kleine en middelgrote bedrijven is de salarisadministratie vaak tijdrovend en kostbaar. Uitbesteden kan u veel moeite besparen en helpt u met digitaliseren. Geef uw medewerkers bijvoorbeeld toegang tot hun eigen online personeelsdossier. Met actuele cijfers over verzuim en verloop kunt u samen met uw management uw personeelsbeleid aanscherpen waar nodig.

Meer over salarisadministratie

Specialisaties

Ontdek de specialisaties van Mkb Accountancy & Advies

Samenstellen Jaarrekening

U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om één of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van de jaarrekening is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening snel is geregeld? Schakel dan onze expertise in.

Bekijk deze dienst

Financiële Rapportage

Met onze online tool VisionPlanner krijgt u relevante real-time managementinformatie, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten, dankzij duidelijk advies en persoonlijk contact met uw eigen adviseur.

Bekijk deze dienst

Integrale Procesoptimalisatie mkb

Hoe gaat u om met snelle ontwikkelingen bij nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden? Om uw bestaansrecht en een concurrerende positie te behouden, is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op de marktveranderingen. Integrale procesoptimalisatie helpt u hierbij.

Bekijk deze dienst

Financiële Administratie

Uw financiële administratie uitbesteden bespaart veel tijd. Uw actuele rapportage is dan altijd op tijd en volledig voorhanden. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Bekijk deze dienst

Financieringsdesk

Waar maakt u de beste kans, welke gegevens zijn daarvoor nodig en hoe kiest u de juiste financieringsvorm en condities? Onze Financieringsdesk maakt (complexe) financieringsaanvragen eenvoudig.

Bekijk deze dienst

Zo helpen wij uw bedrijf

Ontdek onze diensten. Onze betrokken en ervaren specialisten zijn u bij iedere uitdaging van dienst.

Audit & Assurance

Met een audit krijgen u en uw stakeholders en de maatschappij zekerheid (assurance) over de cijfers in uw bedrijf en uw jaarrekening.

Belastingadvies

Belastingadvies nodig? Wij helpen u bij o.a. Vpb, inkomstenbelasting, aangiftes, Estate Planning en Transfer Pricing.

Btw-advies en Compliance

Wet- en regelgeving verandert voortdurend, nationaal én internationaal. Wij zijn u graag van dienst bij btw-advies aan en compliance van uw onderneming.

Business Advisory

Business Advisory helpt u doelstellingen van uw organisatie te bereiken. Strategische keuzes en efficiënte processen zijn hierbij van belang.

Corporate Finance

Onze Corporate Finance adviseurs weten raad met uw zakelijke uitdagingen, zoals financieringsaanvragen, due diligence onderzoek en een businessplan.

Employment Advisory

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. Onze HR-consultants, loonheffingsspecialisten en arbeidsrechtjuristen helpen u ‘fit for future’ te zijn.

ESG Advisory

Sustainability en ESG zijn belangrijk voor de toekomst, maar ook nodig vanwege (verplichte) sustainability-rapportages. Wij helpen u hierbij graag.

Interim Financials

Tijdelijke versterking nodig? Wij zijn een betrouwbare detacheringsorganisatie gespecialiseerd in bemiddeling en detachering van finance professionals

IT Advisory

ICT is onmisbaar voor het merendeel van de bedrijfsprocessen. Denk aan beveiliging en betrouwbaarheid. Wij helpen u hier graag mee verder.

Legal Advisory

Bij ons vindt u hoogwaardig juridisch advies van onze juristen, in samenwerking met (internationale) collega’s uit andere disciplines.

Mkb Accountancy & Advies

Ondernemen zit vol uitdagingen. Wij zijn uw vertrouwde adviseur die u helpt om lastige keuzes te maken en u inzicht geeft in uw cijfers.

Salarisdienstverlening

Tijd besparen? Besteed uw salarisadministratie bij ons uit of maak gebruik van ons advies terwijl u de administratie zelf doet.

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief