Skip to content
Foto van vrouw met rekenmachine

Salarisdienstverlening

De HR- en salarisadministratie (ook wel: Payroll Services) is een proces dat constant in beweging is. Het is van essentieel belang dat deze altijd goed en tijdig wordt uitgevoerd. Niet alleen voor uw onderneming en uw medewerkers maar ook voor alle officiële instanties. De salarisadministratie kan een uitdagende, tijdrovende en specialistische klus zijn, terwijl u wilt focussen op uw onderneming.  Met de HR- en salarisdienstverlening van Baker Tilly bent u verzekerd van professionals die u met kennis en hoogwaardige technologische software hulp en oplossingen kunnen bieden. U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden, maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zelf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Van advies tot volledige uitbesteding

Uw behoeften zijn uniek aan uw organisatie: bij Baker Tilly kunt u daarom op gebied van salarisdienstverlening kiezen uit diverse vormen van ondersteuning. Onze dienstverleningspakketten bieden meer of minder ondersteuning tegen een eenvoudige en heldere prijsstelling. Vraag naar de mogelijkheden wat het beste bij uw situatie aansluit.

✔️ Self Service

Bent u opzoek naar een eigen HR- en salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. Ook kunt u naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en salarisexperts van Baker Tilly.

✔️ Online Samenwerken

U kunt gebruik maken van een eenvoudig te gebruiken HR-en salarissysteem. Uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt.

✔️ Full Service

Kiest u ervoor om uw HR-en salarisverwerking volledig bij ons uit te besteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR-en salarisadministratie.

Specialisaties

Ontdek de specialisaties van Salarisdienstverlening

Uitbesteden Personeels- en Salarisadministratie

Uw HR- en salarisadministratie optimaliseren, dat is onze expertise. U kunt een keuze maken uit meerdere dienstverleningspakketten, bijvoorbeeld Full Service waarbij wij alles uit handen nemen, of Selfservice waarbij u van onze software gebruik kunt maken.

Bekijk deze dienst

Loonkostenvoordelen

Onder de Wet tegemoetkomingen loondomein kunnen werkgevers een tegemoetkoming ontvangen voor personen die zij in dienst nemen. Wij begeleiden en ontzorgen u bij de aanvraag van subsidies gericht op loonkostenvoordelen, lage inkomensvoordeel en no-riskpolis.

Bekijk deze dienst

International Payroll

Baker Tilly International Payroll maakt deel uit van het Baker Tilly Global Mobility program. Onze internationale HR-, payroll- en arbeidsrechtadviseurs regelen voor u het gehele proces van verblijfsvergunning tot en met het faciliteren van de salarisbetaling.

Bekijk deze dienst

Baker Tilly Payroll Academie

Wilt u of uw organisatie meer te weten komen over salarisadministratie? Hiervoor bieden wij onze basiscursus salarisadministratie en onze HR- en salarisadministratietrainingen aan. Hierdoor kunnen we samen met u een programma samenstellen dat voorziet in uw behoeften.

Bekijk deze dienst

Salarisscan en Salarischeck

Zoekt u naar veiligheid en zekerheid over uw salarisadministratie? Samen met onze accountants hebben onze (payroll)specialisten een aantal salarisscans ontwikkeld die u inzicht geven in de juistheid en de betrouwbaarheid van uw HR- en salarisadministratie.

Bekijk deze dienst

Digitalisering HR- en Payroll processen

Onboarding van nieuwe medewerkers, beoordelingsgesprekken, het vastleggen van uw documenten: HR-processen zijn vaak tijdrovend. Met onze HR-workflows kunt u deze automatiseren en naar eigen wens inrichten. U loopt simpelweg door de stappen heen, zodat u niets vergeet.

Bekijk deze dienst

AFAS Payroll Consultancy

Met AFAS HRM & Payroll automatiseert u uw HR-administratie. Wij helpen met advies bij het gebruik van deze software, of u kunt uw administratie volledig bij ons uitbesteden. Dat bespaart u tijd en moeite.

Bekijk deze dienst

Verzuimadministratie op orde

Als werkgever wilt u graag uw verzuim zo laag mogelijk houden en uw medewerkers bijstaan wanneer dit nodig is. Met onze verzuimoplossing kan het.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief