Skip to content

De HR-uitdagingen van vandaag zijn een hele opgave voor elke organisatie; zaken als werving en behoud van talent, digitalisering en technologische veranderingen, employee experience en employer branding vragen om maatwerk. Expertise binnen handbereik en op afroep is wenselijk.  

Met de Baker Tilly HR Hub bieden wij u een alles-in-één oplossing: een online HR en payroll platform én een flexibele inzet van onze HR-specialisten. U krijgt toegang tot geavanceerde technologische systemen en u kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring. Onze HR-specialisten nemen u graag het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming. Wilt u meer uitleg over de HR Hub, kijk dan onze video.

Waarom kiezen voor de Baker Tilly HR Hub? 

  • 24/7 beschikbaar  

  • HR-processen zijn gedigitaliseerd en geoptimaliseerd 

  • Privacy en datasecurity zijn gewaarborgd 

  • 1 loket (met een vast aanspreekpunt) voor alle HR-, arbeidsrechtelijke-, loonheffings- en payrollvraagstukken 

  • U betaalt een vaste prijs per maand 

U kunt ons online platform in pakketten afnemen en de HR Hub combineren met het (deels) uitbesteden van de HR-functie. U kiest het pakket dat het beste bij uw organisatie past. Zo heeft u HR op afstand het beste geregeld!

Welk pakket past bij uw organisatie? Doe de HR Hub scan!  

Bent u benieuwd welk pakket het beste bij uw organisatie past? Vul de HR Hub scan in!  Wij analyseren vervolgens de door u ingevoerde informatie en nemen vrijblijvend contact met u op om u te informeren over de uitkomst en de mogelijkheden voor uw onderneming. 

Vul hier de HR Hub scan in

Daywize: dé HR-cloudoplossing voor uw HR-afdeling 

In de HR Hub maken we gebruik van Daywize Cloud. Dit innovatieve platform maakt het mogelijk om complexe HR-processen op een eenvoudige wijze aan te bieden. Daywize Cloud bestaat uit twee modules: een HRM- en een Talentmanagementmodule die beiden naadloos communiceren met de Payroll module NMBRS. De HRM module ondersteunt alle basisprocessen rondom in-, door- en uitstroom.  De Talentmanagementmodule draagt bij aan de ontwikkeling en behoud van talent en creëert een cultuur die eigen initiatief waardeert. De HRM-module kan afzonderlijk worden aangeschaft, de Talentmanagementmodule als aanvulling op de HRM-module. Daywize Cloud wordt zowel bij nationaal als internationaal opererende bedrijven ingezet.  

Uitbreiding HR Hub  

De HR Hub van Baker Tilly kan naar gelang uw wens verder uitgebreid worden. Het online digitaal platform maakt het mogelijk om uw HR-instrumenten digitaal te ontsluiten. Baker Tilly heeft voor iedere stap in de HR cyclus HR instrumenten ontwikkeld die voor u op maat gemaakt kunnen worden en digitaal ontsloten kunnen worden via de HR Hub. Denk hierbij aan tooling ten behoeve van functieweging en -waardering, competentiemanagement, assessments en ontwikkelonderzoek, performance management, mto en pulsemetingen en andere cultuuronderzoeken. Kortom voor iedere situatie een oplossing op maat.

Vergroot de afbeelding hiernaast

Gratis demo of advies? Neem contact op!  

Heeft u interesse in de Baker Tilly HR Hub en/of wilt u er meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij adviseren u graag!  

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief