Skip to content

Ons team

Professionele en betrokken adviseurs die u voorzien van doortastend en helder advies: daar staat ons Baker Tilly Corporate Finance team voor. Op dagelijkse basis werken de collega´s in België en Nederland nauw samen, een geruisloze samenwerking. Onze deskundige mensen voltooien uiteenlopende opdrachten waar we als sparringpartner de steun en toeverlaat zijn voor een divers portfolio klanten, actief in een breed scala aan sectoren. Wij ondersteunen u waar mogelijk, maar aarzelen niet om ook eventuele knelpunten bespreekbaar te maken.

Onze werkwijze

De werkwijze van Baker Tilly Corporate Finance kenmerkt zich door de korte communicatielijnen en pragmatisch advies. Wij zorgen ervoor dat u als opdrachtgever steeds maximaal op de hoogte bent van de status en de te nemen stappen om een maximale uitkomst te realiseren. Dit betekent vaak intensief en persoonlijk contact. Door snel met u te schakelen en u waar nodig te voorzien van advies, kunt u tijdens het traject weloverwogen beslissingen nemen om gezamenlijk naar het optimale resultaat toe te werken.

Baker Tilly Corporate Finance biedt oplossingen voor diverse financiële vraagstukken. Van koop- en verkoopbegeleiding tot waardebepaling en van (her)financiering tot due diligence. Maak kennis met ons team en onze werkwijze. Heeft u op dit moment een financieel vraagstuk waar u graag over wilt sparren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Ons internationale netwerk

De M&A sector speelt zich niet langer alleen af binnen de landsgrenzen en is steeds meer onlosmakelijk verbonden met de globale markt. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij in (overname)trajecten de juiste koper gevonden via het internationale Baker Tilly netwerk. Daarnaast schakelen wij snel en efficiënt met onze internationale Baker Tilly collega’s over de hele wereld om onze klanten te adviseren bij grensoverschrijdende opdrachten of zelfs gehele trajecten.

Baker Tilly International

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Corporate Finance

Financiering

Wat zijn uw mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering? Wij bieden onafhankelijk financieringsadvies voor DGA’s en (familie)bedrijven bij bijvoorbeeld management- en medewerkersparticipaties. Wij begrijpen uw wensen en die van alle betrokken partijen en komen samen tot de beste oplossing.

Bekijk deze dienst

Due Diligence

Bij vrijwel iedere overname komt boekenonderzoek (Due Diligence) kijken. Hierbij wordt het object van aankoop nader bestudeerd op verborgen problemen. Onze brede expertise op gebied van Due Diligence (financieel, fiscaal, juridisch, HR en IT) voorkomt verrassingen. Wij kunnen tevens ondersteunen bij het verwerken van risico’s in de koopovereenkomst.

Bekijk deze dienst

Bedrijfsovername

Onze adviseurs kunnen u van begin tot eind volledig adviseren en ontzorgen bij een bedrijfsovername. Van het opstellen van het acquisitieprofiel en het vinden van geschikte targets, het benaderen van (inter)nationale markten, het uitvoeren van de bedrijfsanalyse en de onderhandelingen tot en met het opstellen van de juridische documenten.

Bekijk deze dienst

Bedrijf verkopen

Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het gehele verkooptraject: van de voorbereiding, benodigde documentatie en het benaderen van potentiële kopers, tot het begeleiden van het boekenonderzoek, voeren van onderhandelingen en het opstellen van de juridische overeenkomsten.

Bekijk deze dienst

Waardebepaling

Waardebepaling vormt de basis voor onderhandelingen en prijsbepaling. De uitkomst is dus erg belangrijk en helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Onze specialisten helpen u hier graag bij.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief