Skip to content

Weet u hoe u er op financieel gebied voor staat en of u uw doelen op (lange) termijn kunt realiseren? Kunt u bijvoorbeeld eerder stoppen met werken en hoeveel belasting moeten uw erfgenamen betalen over uw vermogen? En hoe zit het met het schenken aan uw kinderen, of de overdracht van een onderneming aan de volgende generatie? Onze estate planning-specialisten staan u graag bij op het gebied van schenkingen, erfbelasting, financiële planning en bedrijfsopvolging.

Waarom kiezen voor advies?

Vermogen schenken, trouwen, scheiden, of uw erfenis goed regelen: met een betrokken adviseur aan uw zijde weet u waar u aan toe bent en wat de fiscale mogelijkheden en gevolgen zijn. Door uw financiële positie goed in beeld te hebben, bent u voorbereid op de toekomst. Helderheid over de haalbaarheid van uw plannen: een geruststellende gedachte.

Bewust bezig met uw vermogen

Aandacht besteden aan estate planning is niet alleen iets voor aanzienlijke vermogens. Ook bij relatief kleine vermogens is het belangrijk om stil te staan bij uw vermogenspositie. Nu en in de toekomst. Onze estate planning-specialisten adviseren zowel ondernemers als particulieren. In een gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Als u een onderneming heeft, helpen wij u met het tijdig besluiten op welke wijze de onderneming te zijner tijd het beste kan overgaan op familie of derden.

Wij hebben adviseurs in huis die zijn gespecialiseerd in financiële planning, erfbelasting en schenkbelasting, waarbij u terecht kunt voor advies over:

• Belastingvrij schenken

• Schenking aan Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI)

• Fiscale gevolgen bij trouwen

• Fiscale gevolgen bij echtscheiding

• Fiscale gevolgen bij overlijden

• Fiscale gevolgen bij geboorte kinderen

• Huwelijkse voorwaarden en testamenten

• Bedrijfsopvolgingsfaciliteiten

• Nalatenschappen

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Belastingadvies

Advisering Vennootschapsbelasting

De winstbepalingsregels van de vennootschapsbelasting kunnen buitengewoon ingewikkeld zijn. Daarbij moet u nog met veel andere regels rekening houden, zoals antimisbruikmaatregelen, renteaftrekbeperkingen en uitzonderingsbepalingen. Wij helpen u hier graag mee.

Bekijk deze dienst

Internationaal belastingadvies

Is uw onderneming internationaal actief? U kunt op meerdere manieren te maken krijgen met internationale belastingregels. Wij zetten graag onze kennis en het internationale Baker Tilly-netwerk in om u te helpen met uw internationale ondernemings- en belastingvraagstukken.

Bekijk deze dienst

Advisering Inkomstenbelasting

Het bepalen van uw persoonlijke belastingpositie voor de inkomstenbelasting wordt al snel complex als u bijvoorbeeld ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent, een huis koopt, met pensioen gaat of veel vermogen hebt. Met onze praktische en proactieve advisering weet u waar u aan toe bent.

Bekijk deze dienst

Aangiftes & fiscale compliance

Van periodieke of jaarlijkse belastingaangiften tot andere rapportage- of renseigneringsvereisten: zowel particulieren als ondernemers worden steeds vaker geconfronteerd met (fiscale) verplichtingen. Wij helpen u voldoen aan deze verplichtingen en zorgen er samen met u voor dat u compliant bent met de geldende wet en regelgeving.

Bekijk deze dienst

Transfer Pricing

Belastingautoriteiten in verschillende landen richten hun aandacht steeds vaker op verrekenprijzen (Transfer Pricing) en winsttoerekening. Wij adviseren u over uw transfer pricing-beleid met o.a. analyse en duidelijke vastlegging.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief