Skip to content

Kunt u advies of hulp bij uw financiële rapportage gebruiken? Met degelijke financiële rapportage heeft u altijd inzicht in uw organisatie. Hoe meer u weet, hoe beter u uw organisatie kunt aansturen. Bij Baker Tilly krijgt u de beschikking over relevante real-time managementinformatie in onze online tool VisionPlanner, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten. U kunt daarnaast rekenen op helder en duidelijk advies. Uw eigen adviseur neemt graag de tijd om uw cijfers en de ontwikkelingen in de markt periodiek met u te bespreken. Persoonlijk, bij u op de zaak.

Vooruit kijken met actuele stuurinformatie

De koppeling van uw geautomatiseerde online boekhouding en de rapportagetool VisionPlanner zorgt voor realtime financiële rapportages en overzichtelijke dashboards. Hiermee kunnen wij periodiek financiële overzichten vervaardigen om inzicht te bieden in uw financiële huishouding, prognoses te maken en de gerealiseerde doelstellingen hiermee te vergelijken. Zo is gedurende het jaar helder waar u achter- of voorloopt op de prognose.

Business Intelligence

Wilt u naast financiële rapportages ook beschikken over dashboards om in de ‘lijn’ te sturen op operationele KPI’s? Ook dat is mogelijk. Bekijk wat de IT-specialisten van Baker Tilly voor u kunnen betekenen op gebied van Business Intelligence.

Specialisaties

Ontdek de specialisaties van Mkb Accountancy & Advies

Samenstellen Jaarrekening

U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om één of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van de jaarrekening is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening snel is geregeld? Schakel dan onze expertise in.

Bekijk deze dienst

Integrale Procesoptimalisatie mkb

Hoe gaat u om met snelle ontwikkelingen bij nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden? Om uw bestaansrecht en een concurrerende positie te behouden, is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op de marktveranderingen. Integrale procesoptimalisatie helpt u hierbij.

Bekijk deze dienst

Financiële Administratie

Uw financiële administratie uitbesteden bespaart veel tijd. Uw actuele rapportage is dan altijd op tijd en volledig voorhanden. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Bekijk deze dienst

Financieringsdesk

Waar maakt u de beste kans, welke gegevens zijn daarvoor nodig en hoe kiest u de juiste financieringsvorm en condities? Onze Financieringsdesk maakt (complexe) financieringsaanvragen eenvoudig.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief