Skip to content

Soms zijn losse optimalisatietrajecten niet genoeg: het kan nodig zijn om uw organisatie in de kern te verbeteren en met de tijd mee te laten gaan. Aanleidingen hiervoor zijn bijvoorbeeld snelle ontwikkelingen door nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden. Om in een competitieve omgeving uw bestaansrecht en een concurrerende positie te behouden, is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op de marktveranderingen. Integrale procesoptimalisatie kan u hierbij helpen.

Gevolgen voor uw onderneming bij marktveranderingen

Marktveranderingen kunnen uw onderneming enorm beïnvloeden. Zo zorgde de coronapandemie voor toenemende werkplekregulering, reisbeperkingen, verminderde uitgaven van klanten, uitgestelde investeringen en een verstoorde supply chain. Ook geopolitieke ontwikkelingen zoals oorlogen of gevolgen van klimaatverandering blijken van grote impact op bijvoorbeeld operationele kosten. Snel en flexibel inspelen op deze veranderingen is van cruciaal belang voor het bestaansrecht en de concurrentiepositie van uw bedrijf.

Procesoptimalisatie geborgd in uw bedrijf

Wij betrekken uw medewerkers uit diverse functielagen en afdelingen actief bij het optimalisatieproces. Zo krijgt iedereen de juiste tools en vaardigheden om het proces optimaal in te richten. Processchema’s geven de onderlinge afhankelijkheden in processen weer, zodat een integraal inzicht in uw bedrijfsprocessen ontstaat. Zo kunnen uw mensen toekomstige (noodzakelijke) procesaanpassingen gemakkelijk identificeren, initiëren én realiseren.

Download de PDF

Specialisaties

Ontdek de specialisaties van Mkb Accountancy & Advies

Samenstellen Jaarrekening

U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om één of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van de jaarrekening is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening snel is geregeld? Schakel dan onze expertise in.

Bekijk deze dienst

Financiële Rapportage

Met onze online tool VisionPlanner krijgt u relevante real-time managementinformatie, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten, dankzij duidelijk advies en persoonlijk contact met uw eigen adviseur.

Bekijk deze dienst

Financiële Administratie

Uw financiële administratie uitbesteden bespaart veel tijd. Uw actuele rapportage is dan altijd op tijd en volledig voorhanden. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Bekijk deze dienst

Financieringsdesk

Waar maakt u de beste kans, welke gegevens zijn daarvoor nodig en hoe kiest u de juiste financieringsvorm en condities? Onze Financieringsdesk maakt (complexe) financieringsaanvragen eenvoudig.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief