Skip to content

Over Baker Tilly

Uw vertrouwde adviseur

Wij zijn Baker Tilly. Meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van verduurzaming tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op Mkb-(familie)bedrijven en de publieke sector.

Lokaal én internationaal

Onze kantoren in Nederland werken samen onder de naam Baker Tilly, maar met een sterke binding met de regio. Wij geven geen algemene adviezen: wij denken mee met uw specifieke omstandigheden en lokale bijzonderheden. Daarnaast hebben wij toegang tot de expertise die uw groeiende onderneming nodig heeft, dankzij het Baker Tilly International-netwerk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij stellen ons als ambitie om dé partner en adviseur te zijn als het aankomt op het bereiken van impact op gebied van duurzaamheid en milieu, maatschappij en bestuur (ESG). Hoe komen wij tot het beste praktische advies? Door zelf ook altijd met MVO bezig te zijn.

Onze Missie en Visie

Wij stellen onze klant in staat om nu en in de toekomst succesvol te zijn, door vanuit een persoonlijke relatie bij te dragen aan het oplossen van financiële en daaraan gerelateerde vraagstukken, op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Dat doen we al sinds 1914.

Meer over ons bedrijf

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Diensten en advies van hoge kwaliteit waar de klant oprecht wat aan heeft.

Ondernemend

Vanuit optimisme zien we kansen die we verzilveren door vlot te handelen.

Direct

We geven geen vage adviezen, maar direct advies gebaseerd op feiten en ervaring.

Verbindend

We zijn verbindend naar onze klanten, naar elkaar en naar de maatschappij.

Scherpzinnig

We geven pragmatische en uitdagende adviezen vanuit een helicopterview.

975 Medewerkers
in Nederland
12 Vestigingen
in Nederland
110 Aantal
jaren actief

Jaarverslag

Baker Tilly (Netherlands) N.V. realiseerde in 2023 een omzet van € 130 miljoen. Dit is een stijging van 13,1% ten opzichte van 2022, toen de omzet uitkwam op € 115 miljoen. Alle servicelijnen droegen bij aan de omzetgroei.

Bestuursvoorzitter Ronald Hoeksel kijkt positief terug op 2023: “We zijn erg tevreden met dit resultaat. De omzetontwikkeling is in lijn met onze strategische doelen. Ik wil dan ook graag mijn waardering uitspreken voor de inzet van onze medewerkers en onze klanten bedanken voor hun vertrouwen. Onze mensen staan elke dag klaar om hen te ondersteunen. We zagen in 2023 omzetgroei bij de nieuwe producten op het gebied van ESG-advisory. We versterkten ons met een aantal specialisten op dit veelbelovende terrein en bieden klanten op maat gesneden ESG-producten aan. Onze focus op customer intimacy en productverbreding zien we terug in een NPS score over 2023 van +28, even hoog als in 2022.”

Jaarverslag 2023

Magazine Meet Baker Tilly

Stap in de wereld van Baker Tilly via de nieuwste editie van ons online magazine: 'Meet Baker Tilly' Wat waren de highlights van het afgelopen jaar? Wat houdt onze collega’s bezig? Voor wie werken wij? Je leest het in de gloednieuwe editie van ons magazine.

Open het magazine

Baker Tilly International

Baker Tilly (Netherlands) N.V. is aangesloten bij het internationale netwerk van Baker Tilly International Ltd. Dit netwerk omvat 123 gelijkgestemde, maar onafhankelijke organisaties in 148 landen en in totaal bijna 39.000 professionals. De kantoren lijken op elkaar in professionele kwaliteit, cultuur en klantgerichtheid en vormen bij elkaar een accountantsnetwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort. Samen richten we ons op het leveren van accountancy-, fiscale en adviesdienstverlening van topkwaliteit.

Baker Tilly International

Ons bestuur

Het bestuur van Baker Tilly draagt zorg voor een integere en beheerste bedrijfsvoering en bevordert een op kwaliteit gerichte bedrijfscultuur waarin het maatschappelijke belang van de accountantsfunctie voorop staat.

Lees meer

Ons bedrijf

De historie van Baker Tilly in Nederland gaat terug tot 1914, toen in Nijmegen de eerste voorloper van het moderne Baker Tilly werd opgericht. Sindsdien is ons bedrijf in meer dan honderd jaar tijd uitgegroeid tot een van de tien grootste accountancy- en advieskantoren van Nederland.

Meer over ons bedrijf

Baker Tilly bekroond tot beste adviesbedrijf voor het MKB in 2022

De capaciteiten van Nederlandse adviesbureaus zijn beoordeeld op basis van de dienstverlening in de sector MKB, de meningen van opdrachtgevers en consultants actief in de branche, reputatie, benchmarks van analisten, awards en erkenningen, online voetafdruk, kennisleiderschap en meer. Hieruit kwam Baker Tilly bovenaan de lijst naar voren, met een Diamond level ranking.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten en het maatschappelijk verkeer opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Lees meer

Gedragscode en klokkenluidersregeling

Om ethisch verantwoord te handelen, heeft Baker Tilly een gedragscode die voor alle partners en medewerkers leidend is. Deze gedragscode geeft richting aan onze kwaliteitsgerichte en lerende cultuur en ons handelen. Het dient als uitgangspunt om de juiste balans te creëren tussen klantbelang, organisatiebelang en publiek belang.

Lees meer

Pers

Heeft u als journalist of overige persmedewerker een specifieke vraag, opmerking, suggestie of wilt u met ons in contact komen?

Kijk op onze perspagina

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt namens de aandeelhouders toezicht op het bestuur van Baker Tilly. De Raad van Commissarissen bestaat uit drie externe leden die worden benoemd voor een periode van vier jaar.

Lees meer

wenteltrap

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief