Skip to content

Roal van Ittersum

Consultant Corporate Finance

Als Consultant Corporate Finance ben ik dagelijks bezig met het adviseren en begeleiden van bedrijven bij koop- & verkooptrajecten. Daarnaast houd ik me bezig met due diligence trajecten.

Mijn werk geeft mij de kans om me telkens opnieuw te kunnen verdiepen in verschillende bedrijven en branches. Heel interessant en het biedt veel uitdaging!

Het verhaal van Roal van Ittersum

Binnen het team houd ik mij vooral bezig met koop- & verkooptrajecten, en due diligence trajecten. Wat ik leuk vind, is dat ik bij elke nieuwe klant / elk nieuwe traject mij moet verdiepen in het desbetreffende bedrijf en de bijbehorende branche. Dat is ontzettend interessant en leerzaam. Daarnaast zijn Corporate Finance trajecten altijd heel dynamisch en krijg ik hier energie van.

Na mijn werk vind je mij overal en nergens. Ik ga graag met een goed boek en mijn gezicht in de zon in het park zitten, rijd met veel plezier een mooie rit op de motor, ga naar pilates, sta in de keuken uitgebreid te kokkerellen en breng graag tijd door met vrienden en familie.  

Werkte eerder onder andere aan:

  • Verkoopadvisering;

  • Due Diligence onderzoeken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief