Skip to content

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring in de financiële dienstverlening en springen graag bij in uw bedrijf.

Persoonlijk

Onze werkwijze is gericht op het persoonlijk kennen van zowel de interim professionals als onze opdrachtgevers. Wij hebben niet alleen aandacht voor jouw cv, maar vooral ook voor je ambities, je talenten en voor wie jij bent als mens. Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen interim professional en opdrachtgever. Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Focusgebieden

Interim Financials is actief in meerdere focusgebieden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers van de juiste marktexpertise voorzien en kunnen wij zelfstandige interim professionals een breed palet van zowel verschillende type opdrachtgevers als verschillende type opdrachten aanbieden.

Wij zijn zowel actief in de profit als in de not-for-profit markt. Binnen de profit sector kunnen dat zowel lokale als internationale organisaties zijn. Binnen de not-for-profit markt zijn wij al bijna 10 jaar een vaste leverancier van de Rijksoverheid maar hebben wij daarnaast ook verschillende duurzame samenwerkingen met diverse lokale overheden (waaronder provincies en gemeentes). 

Dienstverlening

Interim Financials biedt de volgende diensten aan:

Voordelen

Wij zijn onderdeel van een middelgrote accountants- en adviesorganisatie en dat heeft voordelen:

  • naast een pool van zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zelfstandige interim professionals, beschikken wij ook over professionals in vaste dienst vanuit de totale Baker Tilly organisatie

  • gedurende de opdracht staat de volledige kennisorganisatie (zowel nationaal als internationaal) van Baker Tilly ter beschikking aan onze interim financials

  • zo voldoen wij aan hoge standaarden op het gebied van compliance, waaronder onafhankelijkheid en integriteit

  • ons accountmanagementteam beschikt over financiële expertise en ervaring. Gecombineerd met HR skills weten zij uw HR vraagstuk te doorgronden en de juiste oplossing te bieden

  • als onderdeel van het wereldwijde Baker Tilly netwerk zijn wij verzekerd van up-to-date kennis omtrent wet- en regelgeving en ontwikkelingen welke uw organisatie aangaan


Onze medewerkers

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Interim Financials

Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Audit support.

Bekijk deze dienst

Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Finance & Control.

Bekijk deze dienst

Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Governance & Risk.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Opdrachtgevers

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Bekijk deze dienst

Werken als interim professional

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials of ga als freelancer aan de slag bij een passende opdracht.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief