Skip to content

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, onze klanten voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij door onze ervaring en als onderdeel van een internationaal accountants- en advieskantoor, actief binnen diverse finance specialismes.

Wat is Audit support?

Interim Financials levert tijdelijk capaciteit op het gebied van Audit preparation tot internal audit. Wij bieden tijdelijke ondersteuning bij onder andere:

  • Internal Audit afdelingen

  • De voorbereidingen op de controle van de accountant

  • Management Letter opvolging

  • De opzet en implementatie van een internal control framework.

Zijn wij een match voor u?

Interim Audit support wordt geleverd bij organisaties die onder andere:

  • op vrijwillige of wettelijke basis onderhevig zijn aan een accountantscontrole

  • een internal afdeling hebben of deze functie/afdeling willen opzetten/implementeren

  • een internal control framework willen opzetten/implementeren/verbeteren

Waarom is dit relevant voor uw organisatie?

Een gedegen voorbereiding op een komende audit van bijvoorbeeld balansdossiers en Accounting Papers kan een significante besparing op de accountantskosten opleveren. Daarnaast beperk je tevens onnodige discussies met de accountant. Daarnaast weten onze interim auditors hoe een management letter tot stand komt en weten hoe ze deze moeten opvolgen zonder de bedrijfsvoering te frustreren. 

Wat is de geboden toegevoegde waarde?

Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht (ISO:9001 gecertificeerd) waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast is Interim Financials SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd. Het SNA keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Onze interim auditors zijn in dienst van Baker Tilly of behoren tot de streng geselecteerde schil van externe auditors. Met onze persoonlijke benadering maken wij het verschil. Daarbij kunnen onze interim financials terugvallen op de kennis en ervaring van een internationaal accountantskantoor.

Welke functies?

Onder andere: 

  • Interne Auditor

  • Externe Auditor

  • IT Auditor

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Interim Financials

Over Interim Financials

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring en springen graag bij in uw bedrijf.

Bekijk deze dienst

Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Finance & Control.

Bekijk deze dienst

Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Governance & Risk.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Opdrachtgevers

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Bekijk deze dienst

Werken als interim professional

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials of ga als freelancer aan de slag bij een passende opdracht.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief