Skip to content

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Interim Financials levert maatwerkoplossingen voor overheden, not-for-profit organisaties en ondernemingen voor hun tijdelijke capaciteitsvraagstuk. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en korte lijnen, hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en zullen wij altijd kritisch meedenken. Ons accountmanagementteam beschikt naast ruime ervaring (financiële en recruitment) ook over een zeer groot netwerk. Naast het inzetten van onze eigen Baker Tilly professionals, werken wij ook samen met een met zorg geselecteerde groep freelancers. Deze groep voldoet net als onze eigen professionals aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.  

Wij zijn gespecialiseerd in hoogopgeleide functies op het gebied van:

  • Accounting

  • Audit

  • Administratie

  • Governance, Risk & Compliance

  • Finance & Control 

  • Interim Management 

  • IT Audit & Advisory

  • Subsidy Compliance

Wij hanteren een persoonlijke werkwijze waarbij wij veel tijd en energie investeren, op basis van no-cure-no-pay, om zowel onze interim financials als onze opdrachtgevers goed te leren kennen. Op die manier weten wij steeds opnieuw de best mogelijke match te realiseren. Hierbij geloven wij in een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Daarom willen wij een relatie met u opbouwen waarin wederzijds vertrouwen centraal staat. Interim Financials onderscheidt zich op het gebied van persoonlijke aanpak, kwaliteit en expertise. 

Heeft u een acuut capaciteitsvraagstuk binnen het financieel domein of wilt u hier vrijblijvend over sparren? Wij komen graag met u in contact voor een verdere kennismaking via [email protected].

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Interim Financials

Over Interim Financials

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring en springen graag bij in uw bedrijf.

Bekijk deze dienst

Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Audit support.

Bekijk deze dienst

Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Finance & Control.

Bekijk deze dienst

Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Governance & Risk.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Werken als interim professional

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials of ga als freelancer aan de slag bij een passende opdracht.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief