Skip to content

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, hen voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij door onze ervaring en als onderdeel van een internationaal accountants- en advieskantoor, actief binnen diverse finance specialismes.

Wat is Governance & Risk?

Onze tijdelijke Governance, Risk & Compliance (GRC) professionals ondersteunen bij het implementeren van een verzameling aan processen en werkwijzen over verschillende afdelingen en functies waarmee op betrouwbare wijze doelstellingen van de organisatie behaald kunnen worden, onzekerheden aangekaart kunnen worden en wat de organisatie in staat stelt integer te handelen.

Zijn wij een match voor u?

Opdrachtgevers bevinden zich in de publieke sector (Rijksoverheid , gemeenten, provincies, waterschappen), non-profit organisaties (grote stichtingen, woningcorporaties en zorginstellingen) alsmede ondernemingen zowel nationaal als internationaal opererend.

Waarom is dit relevant voor uw organisatie?

Het effectief managen van Governance, Risk & Compliance draagt bij aan het reduceren van risico’s, het efficiënter inrichten van controls en een uniforme aanpak op veiligheid en compliance. Daarnaast hebben wetgeving (o.a. AVG) en de mogelijke boetes ervoor gezorgd dat GRC management meer van belang is geworden.

Wat is de geboden toegevoegde waarde?

Voor het selecteren van de juiste GRC professional hebben wij een efficiënt proces ingericht (ISO:9001 gecertificeerd) waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast is Interim Financials SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd. Het SNA keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Onze interim GRC specialisten zijn in dienst van Baker Tilly of behoren tot de streng geselecteerde schil van externe professionals. De door ons ingezette interim GRC specialisten kunnen terugvallen op de kennis en ervaring van een internationaal advieskantoor

Welke functies?

Onder andere:

  • (IT) Risk Manager

  • Compliance Manager

  • AVG specialist

  • AO/IC specialist 

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Interim Financials

Over Interim Financials

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring en springen graag bij in uw bedrijf.

Bekijk deze dienst

Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Audit support.

Bekijk deze dienst

Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Finance & Control.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Opdrachtgevers

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Bekijk deze dienst

Werken als interim professional

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials of ga als freelancer aan de slag bij een passende opdracht.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief