Skip to content

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, hen voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij door onze ervaring en als onderdeel van een internationaal accountants- en advieskantoor, actief binnen diverse finance specialismes.

Wat is Finance & Control?

Interim Financials ondersteunt organisaties met de inzet van Finance & Control professionals op flexibele basis. Organisaties hebben op verwachte en onverwachte momenten te maken met capaciteitsmanagement. Reorganisaties, fusies en overnames, uitval, interne projecten en recruitment overbrugging zorgen voor een tijdelijke behoefte van inzet van externe capaciteit. Interim Financials levert Finance & Control staf en lijnfuncties op diverse niveaus ter ontzorging van onze cliënten op het gebied van capaciteitsmanagement.

Zijn wij een match voor u?

Opdrachtgevers bevinden zich in de publieke sector (o.a. Rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen), non-profit organisaties (o.a. grote stichtingen, woningcorporaties en zorginstellingen) alsmede profit ondernemingen, zowel nationaal als internationaal opererend.

Waarom is dit relevant voor uw organisatie?

Capaciteitsmanagement is essentieel voor organisaties om continuïteit te waarborgen (tijdelijke behoefte).

Daarnaast volgen technische, economische en maatschappelijke veranderingen op het gebied van Finance & Control zich in rap tempo op. Flexibiliteit en het snel kunnen inspelen op deze veranderingen wordt steeds belangrijker. Detachering biedt de mogelijkheid om snel kennis en kunde in te zetten waardoor organisaties wendbaar zijn.

Wat is de geboden toegevoegde waarde?

Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht (ISO:9001 gecertificeerd) waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast is Interim Financials SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd. Het SNA keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Onze interim financials zijn in dienst van Baker Tilly of behoren tot de streng geselecteerde schil van externe financials. Met onze persoonlijke benadering maken wij het verschil. Daarbij kunnen onze interim financials terugvallen op de kennis en ervaring van een internationaal accountants- en advieskantoor

Welke functies?

Onder andere: 

  • Finance Manager 

  • Financial Controller

  • Business Controller

  • Project Controller 

  • Adviseur P&C

  • Adviseur Bedrijfsvoering

  • Medewerker Grootboek 

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Interim Financials

Over Interim Financials

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring en springen graag bij in uw bedrijf.

Bekijk deze dienst

Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Audit support.

Bekijk deze dienst

Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Governance & Risk.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Opdrachtgevers

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Bekijk deze dienst

Werken als interim professional

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials of ga als freelancer aan de slag bij een passende opdracht.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief