Over ons

Gebiedsontwikkeling & Vastgoed - Over ons.jpg

Baker Tilly is uw allround adviseur. Wij ondersteunen u bij proces- en projectmanagement en alle financiële vraagstukken rond gebiedsontwikkeling. Wij verbeteren de sturing en beheersing van grondbedrijven en vastgoedmanagementorganisaties. Wij maken complexe grond- en vastgoedwaarderingen, business cases over verkoop, verhuur, renovatie of nieuwbouw voor u inzichtelijk. Inclusief kansen en risico’s. De financiële sturing van gebiedsontwikkelingen en vastgoedmanagementorganisaties is de basis van onze dienstverlening.

Ons team

Ons deskundige Gebiedsontwikkeling & Vastgoed team bestaat uit adviseurs met specifieke Real Estate- en Gebiedsontwikkelings-opleidingen. Wij hebben ruime ervaring met:

  • Financiële sturing, project en procesmanagement gebiedsontwikkeling
  • Control op gebiedsontwikkelingen en grondzaken
  • Opstellen en procesbegeleiding Maatschappelijk Verantwoord Grondbeleid
  • Opstellen en analyseren van grondexploitaties
  • Adviseren over financiële sturing en beheersing vastgoedmanagement
  • Onafhankelijke analyses van vastgoedwaardering
  • Uitvoeren van marktanalyses en analyseren van business cases
  • Opstellen van locatieadvies

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door de nauwe samenwerking met de klant. Dat staat centraal in onze aanpak. Wij geloven dat de inbreng van ieders expertise meerwaarde heeft en leidt tot de beste resultaten. Tijdens onze adviestrajecten delen we daarom onze kennis en ervaring actief met de klant. Wij werken zowel voor overheid als voor ontwikkelaars, beleggers, zorginstellingen en woningcorporaties. Zo brengen we gemakkelijk alle belangen bij elkaar en bereiken we met u de beste resultaten.

Spelen er op dit moment vraagstukken in uw organisatie, bijvoorbeeld over de financiële sturing en managementinformatie rondom gebiedsontwikkeling? Of over de bekostiging van de verduurzamingsopgave? Wilt u een gebiedsontwikkeling opstarten of versnellen? Kunt u ondersteuning gebruiken bij nieuw grondbeleid? Wilt u een vastgoedwaardering of business case onafhankelijk laten analyseren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Heeft u vragen met betrekking tot Gebiedsontwikkeling & Vastgoed? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Rob Simons
Rob Simons Sr. Consultant Real Estate T: 06 52 76 56 10