Zorgvastgoed

Gebiedsontwikkeling & Vastgoed - Zorg.jpg

Het landschap in de zorg verandert snel. Zorginstellingen dragen hun eigen huisvestingskosten. En er zijn uitdagende opgaven, bijvoorbeeld om de sterk groeiende groep senioren die langer thuis woont te voorzien van gemoderniseerde levensloopbestendige woningen. Daarnaast is er een sterke vraag naar woningen in de zorgsector. Hoe houdt u als zorginstelling grip op uw vastgoed?

Gebiedsontwikkeling bij zorginstellingen

Omdat de zorg zo veranderlijk is, kan advies gewenst zijn. Baker Tilly kan u ondersteuning bieden in de rol als adviseur gebiedsontwikkeling, waarbij we in nauwe samenwerking met u en andere partijen (zoals beleggers, woningcorporaties, gemeentes en private partijen) tot een plan van aanpak komen. Hiermee kunt u de ontwikkeling van nieuw zorgvastgoed, of de herontwikkeling van verouderd vastgoed op een doordachte manier realiseren.

Een verbeterde toekomstbestendige zorgvastgoedstrategie

Voor partijen in de zorgsector is het niet eenvoudig om een strategische koers omtrent het vastgoed te bepalen. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Het is daarom essentieel om vooruit te kijken. De financiële meerjarenraming geeft inzicht in de financiële situatie, maar houdt deze raming voldoende rekening met kansen en bedreigingen? Wij ondersteunen u bij het uitwerken van verschillende huisvestings-, herontwikkelings- en aan-/verkoopscenario’s. Zo bent u in staat om onderbouwd keuzes te maken over de toekomst van uw vastgoed.

Contact

Wij combineren onze kennis van vastgoed en zorginstellingen. Hiermee zijn wij in staat u een integraal advies te geven over toekomstbestendig vastgoed en over de kansen en risico’s die hiermee samenhangen. Wij ondersteunen u bij het maken van keuzes over uw zorgvastgoed, die passen bij uw beleid en de uitdagingen die er in de zorg zijn. Welke vragen over gebiedsontwikkeling en vastgoed spelen er bij uw zorginstelling? Neem vrijblijvend contact op.

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over uw zorgvastgoed? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Rob Simons
Rob Simons Sr. Consultant Real Estate T: 06 52 76 56 10