Carrière

Werken bij Baker Tilly.jpg

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat we je bieden. Baker Tilly is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Onze medewerkers zijn net zo. Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd. Baker Tilly is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Bij ons kun je blijven groeien. Naast een marktconform salaris, hebben we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Kijk voor een actueel overzicht van onze vacatures en meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijbakertilly.nl. Heb je interesse in een vacature, neem dan contact op met onze recruiters.

jaqueline.jpg
Jaqueline Verweij Corporate Recruiter T: 06 25 73 15 75
Vera Hacquier
Vera Hacquier Campus Recruiter T: 06 15 58 58 07

Wat moet je als accountant weten over een bakje friet?

Onze collega Jeffrey kreeg alle ruimte en vrijheid om dit te onderzoeken voor onze klant FEBO. Hij begon als stagiair, maar is inmiddels doorgegroeid tot vaste sparringpartner en adviseur van de snackketen. “Je stapt er makkelijk binnen en iedereen is vriendelijk. Daardoor ben je nauw bij elkaar betrokken.” En FEBO zelf? “We werken al lang samen, het voelt goed en er is vertrouwen.” Wil jij ook aan tafel schuiven bij ondernemers om met elkaar tot goede advisering en administratie te komen? Solliciteer dan direct!  

jeffrey-febo.jpg

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over carrière? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

jaqueline.jpg
Jaqueline Verweij Corporate Recruiter T: 06 25 73 15 75