Carrière

Over ons - Carrière 3

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat we je bieden. Jouw ontwikkeling staat bij Baker Tilly voorop: persoonlijk en professioneel. Of je nu de eerste stappen zet binnen jouw vakgebied of al met een hoop kennis en ervaring bij ons start. Wij helpen je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Baker Tilly is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. We zijn een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament. We zijn een van de top 10 accountancy- en belastingadvieskantoren in Nederland. Met dertien vestigingen opereren wij landelijk, maar met regionale kantoren waardoor je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Je werkt in multidisciplinaire teams en kunt snel schakelen.

Naast ‘work hard’, doen wij ook aan ‘play hard’. Zo organiseren wij regelmatig landelijke bijeenkomsten en evenementen (inhoudelijk en informeel) voor alle collega’s. Bovendien organiseren de vestigingen zelf veel informele bijeenkomsten. Denk aan sporttoernooien, borrels en spelletjesavonden.

Voel de sfeer

Benieuwd hoe het er écht aan toe gaat bij Baker Tilly? Senior Manager Audit Linda Meijer-Holterman, vestiging Utrecht, deelt haar ervaring.

Linda Utrecht

Kom in contact

We hebben veel contact met universiteiten en hogescholen, staan regelmatig op beurzen en organiseren geregeld inhousedagen en speeddates om starters enthousiast te maken over werken bij Baker Tilly. Wil je weten waar je ons kunt ontmoeten? Kijk hier voor een overzicht.

Kijk voor een actueel overzicht van onze vacatures, meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure op www.werkenbijbakertilly.nl. Heb je interesse in een vacature, neem dan contact op met onze recruiters. Is het een match? Dan drinkt een van de recruiters graag een kop koffie met je.

jaqueline.jpg
Jaqueline Verweij Recruitment Manager T: 06 25 73 15 75
Phylicia Snijders
Phylicia Snijders Corporate Recruiter T: 06 15 82 17 67
Alexander Osse
Alexander Osse Corporate Recruiter T: 06 15 96 52 72
Sandra Weeland
Sandra Weeland Campus Recruiter T: 06 15 53 92 36
Midas van Soest
Midas van Soest Campus Recruiter T: 06 21 17 12 10