Landendesk Verenigd Koninkrijk

Internationaal ondernemen - Landendesk - UK.jpg

Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk biedt een schat aan mogelijkheden voor u als Nederlands ondernemer. Als ‘buren’ vinden ondernemingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk elkaar snel en is het Verenigd Koninkrijk de ideale locatie om een onderneming te vestigen.

Handelspartner van Nederland

Het Verenigd Koninkrijk is één van de grootste handelspartners van Nederland. Daardoor zijn de investeringen over en weer groot. Wanneer u zaken doet in de UK heeft u niet te maken met een taalbarrière en kunt u gemakkelijk heen en weer reizen. Dagelijks gaan tientallen vluchten op en neer vanuit diverse luchthavens in zowel het Verenigd Koninkrijk als Nederland. Bovendien is er een goede treinverbinding via de kanaaltunnel en is de oversteek voor de scheepvaart erg kort.

Er is wel een vraag die veel ondernemers de laatste tijd bezig houdt wat betreft ondernemen in het Verenigd Koninkrijk: hoe zit het met de Brexit? De Britse economie is zich volop aan het ontwikkelen en een toekomstperspectief is dan ook niet met 100 procent zekerheid te schetsen. Met de juiste ondersteuning moeten uw bedrijfsplannen zeker haalbaar zijn en blijven. Wij houden de laatste wet- en regelgeving voor u in de gaten.

Connecties en samenwerking Verenigd Koninkrijk

Ondernemen in het Verenigd Koninkrijk begint in Nederland. Het leggen van lokale contacten en het verkennen van de markt zijn het startpunt van uw internationale avontuur. Wij zijn een samenwerking aangegaan met de handelssectie van de Britse ambassade: UK Trade & Investment . Daarnaast zijn wij lid van de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC) en de Professional Accountants in Europe (PAiE). Beide strategische allianties optimaliseren onze dienstverlening voor ondernemingen die vanuit Nederland actief zijn in het Verenigd Koninkrijk of die vanuit het Verenigd Koninkrijk actief zijn in Nederland.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over internationaal ondernemen? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

peter-polman.jpg
Peter Polman Partner tax advisory T: 06 26 32 84 47