Baker Tilly benoemt vier nieuwe partners

Bij Baker Tilly zijn vier nieuwe partners benoemd: Gilbert den Brok (vestiging Eindhoven), Mohamed Ameziane (VAT & Customs Advisory), Benno Maassen (vestiging Amsterdam) en John Drost (vestiging Amsterdam). Marcel Huisman, bestuursvoorzitter van Baker Tilly over de benoemingen: “De benoemingen zijn voor ons het bewijs dat wij een aantrekkelijke werkgever zijn voor high potentials op de arbeidsmarkt. Ik ben er dan ook trots op dat deze vier zeer ervaren professionals zich willen verbinden aan Baker Tilly. Een aanwinst voor onze organisatie.”

Gilbert den Brok (42) behaalde na de HEAO Accountancy (RA en AA) zijn doctoraal Bedrijfseconomie en postdoctoraal Accountancy aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn studie start hij als stagiair bij EY en groeit daar in ruim 18 jaar door tot associate partner. Gilbert deed in die jaren veel ervaring op met audits in de zorg, maar is vanwege zijn roots in een ondernemersfamilie, zeker ook thuis in de uitdagingen van het ondernemerschap. Zijn brede kennis en ervaring gaat hij als audit partner inzetten bij Baker Tilly, vanuit de vestiging Eindhoven.

Mohamed Ameziane (39) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg en koos na zijn studie voor een carrière bij de Belastingdienst. Daar heeft hij zich ontwikkeld tot vaktechnische coördinator omzetbelasting/overdrachtsbelasting voor zeer grote ondernemingen. Naast zijn werk als btw-specialist op het hoogste niveau maakte Mohamed vijf jaar deel uit van de Kennisgroep Rechtstoepassing Omzetbelasting en is hij sinds 2012 medeauteur van de Btw Almanak. Zijn ervaringen bij de Belastingdienst en excellente vaktechnische kennis zijn een waardevolle aanvulling van het VAT & Customs Advisory team van Baker Tilly.

Benno Maassen (41) gaat na het VWO bij KPMG werken, behaalt zijn postdoctoraal en praktijkdiploma tot registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam en ontwikkelt zich tot senior manager audit. In 2010 verlaat hij de accountancy en doet in verschillende financiële functies werkervaring op in het bedrijfsleven. Omdat Benno de maatschappelijke relevantie en de dynamiek van het werk als accountant mist, maakt hij met de overstap naar Baker Tilly zijn rentree in de accountancy. Benno gaat op de vestiging Amsterdam als audit partner zijn bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

John Drost (48) start na het VWO bij Deloitte, rondt in 2000 de opleiding tot registeraccountant aan NIVRA-Nyenrode af en groeit door tot senior manager met ervaringen in zowel de publieke sector als het mkb. In 2006 maakt John de overstap naar EY, wordt daar audit partner en specialiseert zich als sectorleider in de publieke sector. John heeft als docent diverse colleges verzorgd op zijn vakgebied en vervulde de afgelopen jaren meerdere bestuursfuncties bij maatschappelijke organisaties. De Amsterdamse auditpraktijk van Baker Tilly wordt uitgebreid met bijna twintig jaar praktijkervaring in zowel controle- als adviesopdrachten. John heeft een hart voor de publieke sector en ziet het als een mooie uitdaging om deze sector binnen Baker Tilly verder door te ontwikkelen.