Skip to content
Foto van luchtballon

Baker Tilly benoemt vier nieuwe partners

Baker Tilly heeft vier nieuwe partners benoemd: Edwin Damman, Ron Jansen, Martin Kaptein en Pieter Perdijk. Ronald Hoeksel, bestuursvoorzitter van Baker Tilly: “De benoeming van deze vier nieuwe partners betekent een verdere versterking van ons leiderschapsteam. Edwin, Ron en Pieter leveren al meer dan tien jaar een zeer waardevolle bijdrage aan het succes van Baker Tilly. De komst van Martin Kaptein past in onze ambitie om de Advisory Legal Services verder uit te breiden.”

Edwin Damman is per 1 januari 2022 benoemd tot partner Audit. Hij studeerde in 1998 af in Accountancy aan Windesheim en behaalde in 2005 zijn Doctoraal en Post Doctoraal Accountancy aan Nyenrode. Edwin Damman werkte sinds 2009 bij Baker Tilly in de functies Senior Manager Audit en Director Audit. Daarvoor werkte hij in verschillende functies bij KPMG (1998-2007) en Brouwers Accountants (2007-2009).

Ron Jansen is per 1 januari benoemd tot partner Interim Financials. Hij geeft in deze rol leiding aan het onderdeel binnen Baker Tilly dat interim financials levert aan overheden, bedrijven en not-for-profit-organisaties. Hij werkt sinds 2010 bij Baker Tilly als Director Interim Financials. Daarvoor werkte hij in verschillende functies bij o.a, PwC en was hij ondernemer.

Martin Kaptein studeerde in 2000 af in Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht. Hij werkte als advocaat bij DVAN Advocaten (2001-2005), Donahue & Partners LLP (New York; 2007-2008) en HVG Law LLP (2005-2019). In 2019 werd hij partner ondernemingsrecht bij Van Odijk Advocaten. Martin Kaptein zal zich bij Baker Tilly richten op de verdere uitbreiding van Advisory Legal Services.

Pieter Perdijk is per 1 januari 2022 benoemd tot partner MKB Accountancy & Advies. Hij behaalde in 2013 zijn Post HBO Accountancy opleiding aan de Hogeschool Utrecht. Pieter Perdijk startte zijn loopbaan in 2006 bij Baker Tilly als assistent accountant en bekleedde daarna vele verschillende functies op het terrein van MKB Accountancy & Advies.

Ronald Hoeksel: “Deze benoemingen zijn volledig in lijn met onze strategische doelstellingen. Baker Tilly streeft ernaar dé trusted advisor te zijn voor het nationale en internationale mkb, familiebedrijven en de publieke sector, inclusief woningcorporaties. Ik ben er zeker van dat de talenten en de inzet van Edwin Damman, Ron Jansen, Martin Kaptein en Pieter Perdijk hieraan zullen bijdragen en wens ze veel succes.”

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief