Detachering

Personeel - Detachering.jpg (1)

Heeft u tijdelijk een financieel specialist nodig voor een project? Zijn er tijdens een interim controle zaken aan het licht gekomen die verbeterd moeten worden en is de capaciteit of kennis niet intern aanwezig? Is er tijdelijk vraag naar een controller vanwege een omvangrijk project of heeft u vanwege zwangerschapsverlof tijdelijk extra capaciteit nodig? Detachering is de oplossing.

Rust, ruimte en flexibiliteit met detachering

Door te kiezen voor detachering creëert u rust, ruimte en flexibiliteit in tijden van drukte en krapte, zónder dat u een werknemersrisico loopt. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor u tijdelijk extra mankracht binnen uw bedrijf nodig heeft. Het aannemen van nieuw personeel is dan een tijdrovende en administratieve klus die vaak niet opweegt tegen het extra uit te voeren werk. Omdat iedere organisatie anders is, heeft u een expert nodig die bij uw organisatie past. Iemand die zijn sporen heeft verdiend en zijn wijsheid graag bij u achterlaat. Een financieel specialist die niet alleen kennis heeft van financiën, maar ook kan functioneren binnen de organisatiecultuur van uw bedrijf.

Met detachering een interim professional die bij u past

De oplossing is eenvoudig: vanuit Baker Tilly Interim Financials kunnen wij uw tijdelijke capaciteitsvraag invullen door geschikte, tijdelijke medewerkers te selecteren voor uw bedrijf (profit, overheid en non-profit instellingen). U kunt bij ons terecht voor de invulling van diverse functies, van administrateur tot CFO, voor bijvoorbeeld planning en control, projectmanagement of auditsupport.

Wilt u meer weten over financiële detachering en hoe wij u hiermee kunnen helpen? Bezoek dan de website van Baker Tilly Interim Financials.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Aanmelden nieuwsbrief

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over detachering? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

ron-jansen.jpg
Ron Jansen Partner Interim Financials T: 06 22 97 01 13