Skip to content

Rob Simons

Manager Business Advisory

Rob is binnen Baker Tilly Manager van het team Gebiedsontwikkeling & Vastgoed. Hij ondersteunt klanten in de ontwikkelstrategie en de financiële regie bij gebiedsontwikkeling. Daarnaast voert hij onafhankelijke analyses uit van business cases, vastgoedwaarderingen en grondexploitaties. Verder adviseert hij klanten bij het maken van beleidskeuzes over de vastgoedportefeuille en het verbeteren van de vastgoedorganisatie.

Samenwerking is een belangrijk onderdeel van het succes van elke organisatie, uitgevoerd door middel van een duidelijk gedefinieerde visie en missie en gebaseerd op transparantie en constante communicatie.

Het verhaal van Rob Simons

Mijn werkzaamheden zijn zowel gericht op de nationale- als op de internationale markt. Daarbij richt ik me met name op klantspecifieke vraagstukken omtrent vastgoed en gebiedsontwikkeling. Het leukste aan mijn werk vind ik het leveren van maatwerk voor onze klanten en het brede spectrum waarin we actief zijn. Ik ga altijd voor het maximale resultaat en vind het heerlijk om complexe (financiële) berekeningen op te stellen en te doorgronden.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn met (zaal)voetballen en kickboksen. Naast een gezellig sociaal leven met mijn vriendin, familie en vrienden ben ik ook gek op het maken van verre reizen. Onlangs zijn we naar Ecuador, de Galapagoseilanden en Lapland geweest. Daarnaast zit ik graag op het terras met een lekkere borrel en ben ik regelmatig in een restaurant te vinden.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Diverse complexe vraagstukken omtrent vastgoed- en gebiedsontwikkeling;

  • Opstellen / analyseren van scenarioanalyses;

  • Optimaliseren van de vastgoedstrategie;

  • Analyseren van vastgoed-gerelateerde investeringsoverwegingen.

Werkervaring

  • Manager Real Estate - Business Advisory / Baker Tilly (2019 - heden);

  • Tendermanagement / projectmanagement / vastgoedontwikkeling / Dura Vermeer (2016 - 2019).

Opleiding:

  • Master of Science in Real Estate / Amsterdam School of Real Estate (2022 - heden);

  • Master Construction Management and Engineering / Technische Universiteit Eindhoven (2013 - 2016);

  • Bachelor Built Environment / Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (2009 - 2013).

De laatste inzichten van Rob Simons

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief