Environmental, Social & Governance (ESG)

Om toekomstbestendig en relevant te zijn, moet uw onderneming duurzaam en maatschappelijk verantwoord acteren om impact te (blijven) maken. Door nu te investeren in een duurzame-, sociale en bestuurlijk verantwoorde (ESG) strategie kiest u ervoor uw onderneming op een verantwoorde manier verder te ontwikkelen, passend bij uw DNA en visie. Hiermee creëert u blijvend een positieve impact op de wereld om u heen. Wij doorlopen het ESG strategieproces graag met u samen, van visie tot uitvoering.

ESG Baker Tilly
Ontdek meer
ESG Baker Tilly

Waarom u nu aan de slag moet met ESG

Het succes van uw organisatie wordt in de huidige tijd niet meer alleen gedreven door winst, maar ook door de positieve impact die uw organisatie heeft op maatschappij en milieu. Uw stakeholders wegen factoren als energieverbruik, uw impact op het klimaat, de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers en goed ondernemingsbestuur steeds meer mee in de beoordeling van de mate waarin een bedrijf succesvol is.

Lees meer
ESG Baker Tilly

Het ESG-team van Baker Tilly

Wij stellen u in staat nu en in de toekomst succesvol te zijn. Dit doen wij door vanuit een persoonlijke relatie bij te dragen aan het oplossen van uw (ESG) vraagstukken, op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Ons team van ervaren specialisten werkt nauw met elkaar samen om van uw ESG-strategie een succes te maken. Wie zijn zij?

Lees meer
ESG ambitie Baker Tilly

Hoe kunnen wij u helpen met uw ESG ambities?

Baker Tilly kan het hele ESG-proces samen met u doorlopen. Van strategie tot uitvoering. Hier vindt u een overzicht van onze ESG producten en diensten.

Lees meer
ESG programma Baker Tilly

Uw weg naar een duurzame onderneming

ESG krijgt steeds meer de aandacht die het verdient. Toch is het een onderwerp in ontwikkeling, waardoor wij zien dat het voor ondernemingen uitdagend is om ESG-programma’s te ontwikkelen, beoordelen, implementeren en beheren. Wij helpen u graag in elke fase van uw ESG-reis. Of u net start of al even onderweg bent.

Lees meer

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over ESG binnen uw onderneming? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

gido-fruhling.jpg
Gido Frühling Partner ESG Advisory & Audit T: 06 52 76 53 79