Corona

De overheidsmaatregelen rondom het coronavirus hebben ongetwijfeld gevolgen voor uw onderneming. Hieronder vindt u informatie over de maatregelen waarmee de overheid ondernemend Nederland tegemoet komt. Verder geven wij antwoord op veel gestelde vragen én tips om de continuïteit van uw organisatie te borgen. Wilt u weten wat dit specifiek voor uw organisatie betekent? Of heeft u hulp nodig bij de aanvraag van overheidssteun? Bel of mail dan met onze Corona Helpdesk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 038 425 86 00 of via e-mail: [email protected]

Virus
Ontdek meer
Corona Helpdesk

Corona Helpdesk

Nagenoeg alle organisaties in Nederland zijn geconfronteerd met enorme uitdagingen als gevolg van het coronavirus. Baker Tilly is er om u bij te staan en vooruit te kijken naar wat wél kan. Persoonlijk, pragmatisch en met concrete adviezen. De Corona Helpdesk helpt u vooruit, zodat uw organisatie deze storm overwint en er sterk(er) uitkomt.

Lees meer
Corona Helpdesk b

Regelingen overheid corona

Ondernemend Nederland heeft het niet gemakkelijk in deze coronatijden. De overheid heeft diverse regelingen ontwikkeld om ondernemers tegemoet te komen. Het doel is om de continuïteit van bedrijven en werkgelegenheid zoveel mogelijk te borgen. Wij zetten de belangrijkste regelingen voor u op een rij.

Lees meer
Corona Helpdesk c

Corona en ondernemen

Ondernemen in tijden van corona is niet eenvoudig en uw flexibiliteit wordt dagelijks op de proef gesteld. Mogelijk heeft u vragen over uw personeel, uw werkkapitaal of uw financieringen. U bent op zoek naar antwoorden en oplossingen, wilt weten wat wel en niet kan en wat de gevolgen zijn.

Lees meer