Corona en ondernemen

Corona Helpdesk c

Ondernemen in tijden van corona is niet eenvoudig en uw flexibiliteit wordt dagelijks op de proef gesteld. Mogelijk heeft u vragen over uw personeel, uw werkkapitaal of uw financieringen. U bent op zoek naar antwoorden en oplossingen, wilt weten wat wel en niet kan en wat de gevolgen zijn.

Oplossingen voor uw vraagstukken

Baker Tilly is er om u bij te staan en oplossingen aan te dragen voor de vraagstukken waarmee u als ondernemer in coronatijd te maken krijgt. De expertise van onze mensen op het gebied van personeel, loonheffingen, btw, bedrijfsvoering en financieringen is vertaald naar heldere adviezen. Wij helpen u graag vandaag om de continuïteit van uw bedrijf naar de toekomst toe te borgen.

Ga direct naar:

Op Prinsjesdag 2020 zijn er diverse aanvullende steunmaatregelen aangekondigd in verband met corona.

Of bekijk het overzicht: Regelingen overheid corona

Bel of mail gerust

Onze mensen staan voor u klaar. Neem nu contact op met de Corona Helpdesk voor snel, concreet en persoonlijk advies. Wij adviseren u welke regeling voor u het meest passend is, maken inzichtelijk wat dit voor uw bedrijfsvoering betekent en helpen u met de aanvraag. Ook als u nog geen klant bent, kunt u rekenen op vrijblijvend advies. Bel naar 038 425 86 00 of e-mail naar [email protected].

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!