Corona Helpdesk

Corona Helpdesk

Nagenoeg alle organisaties in Nederland zijn geconfronteerd met enorme uitdagingen als gevolg van het coronavirus. Baker Tilly is er om u bij te staan en vooruit te kijken naar wat wél kan. Persoonlijk, pragmatisch en met concrete adviezen. De Corona Helpdesk helpt u vooruit, zodat uw organisatie deze storm overwint en er sterk(er) uitkomt.

Juist nu willen we er voor u zijn, ook als u nog geen klant bent van Baker Tilly. Bel vrijblijvend met de Corona Helpdesk op 038 425 86 00 of mail naar [email protected]. Een multidisciplinair team staat voor u klaar. Onze betrokken specialisten met uiteenlopende expertise beantwoorden direct al uw vragen en kijken met u naar concrete oplossingen, voor nu en voor de toekomst. Lees ook de boodschap van het Bestuur van Baker Tilly: Coronavirus en onze dienstverlening aan u.

Actueel overzicht regelingen

De regelingen voor ondernemers van de overheid zijn complex en wijzigen regelmatig. Ook komen er steeds (wijzigingen op) nieuwe regelingen bij. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste regelingen. Wij werken deze bij zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zodat u hier zelf niet naar op zoek hoeft. Wij adviseren u graag welke regeling voor u het meest passend is, maken inzichtelijk wat dit voor uw bedrijfsvoering betekent en helpen u met de aanvraag.

Oplossingen voor uw uitdagingen

Wij begrijpen dat u dagelijks alle zeilen bij zet om uw bedrijf overeind te houden, uw medewerkers te behouden en te begeleiden en steeds vooruit te blijven kijken. Wij hebben enkele veel voorkomende vraagstukken hier voor u op een rij gezet. Van vragen over uw personeel tot werkkapitaal en financieringen. Per onderwerp bieden we concrete oplossingen en zetten alle relevante mogelijkheden voor u alvast op een rij.

Op Prinsjesdag 2020 zijn er daarnaast diverse aanvullende steunmaatregelen aangekondigd in verband met corona.

Natuurlijk mag u ons altijd bellen of mailen, dan wijzen wij u graag de weg.

Bel of mail gerust

Onze mensen staan voor u klaar. Neem nu contact op met de Corona Helpdesk voor snel, concreet en persoonlijk advies. Bel op werkdagen naar 038 425 86 00 of e-mail naar [email protected].

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!