Regelingen overheid corona

Corona Helpdesk b

Ondernemend Nederland heeft het niet gemakkelijk in deze coronatijden. De overheid heeft diverse regelingen ontwikkeld om ondernemers tegemoet te komen. Het doel is om de continuïteit van bedrijven en werkgelegenheid zoveel mogelijk te borgen. Wij zetten de belangrijkste regelingen voor u op een rij.

Actueel overzicht

In de afgelopen maanden heeft de overheid diverse coronaregelingen gelanceerd en op details aangepast. De komende tijd worden er nog aanvullende regelingen verwacht. Hier zetten wij de belangrijkste maatregelen op een rij. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en werken het overzicht regelmatig bij, zodat u kunt bouwen op actuele en juiste informatie.

Ga direct naar:

Of bekijk oplossingen voor vragen over uw personeel, uw werkkapitaal of uw financieringen in het overzicht: Corona en ondernemen.

Bel of mail gerust

Onze mensen staan voor u klaar. Neem nu contact op met de Corona Helpdesk voor snel, concreet en persoonlijk advies. Wij adviseren u welke regeling voor u het meest passend is, maken inzichtelijk wat dit voor uw bedrijfsvoering betekent en helpen u met de aanvraag. Ook als u nog geen klant bent, kunt u rekenen op vrijblijvend advies. Bel naar 038 425 86 00 of e-mail naar [email protected].