Skip to content

Nadine Hebendanz

Consultant Corporate Finance

In haar functie als Consultant Corporate Finance werkt Nadine aan diverse projecten, zoals waarderingen, aan- en verkoop begeleiding, financiële- en ESG due diligence onderzoeken en overige financieringsvraagstukken.

In het speelveld van fusies en overnames ben ik meer dan een adviseur. Mijn kritische denkvermogen, teamspirit en creativiteit vormen de drijvende kracht. Samen transformeren we bedrijven niet alleen door cijfers te optimaliseren, maar door een harmonie van strategieën en menselijke interactie te creëren. Laten we gezamenlijk de weg vrijmaken voor het succes van morgen.

Het verhaal van Nadine Hebendanz

Mijn passie ligt in de veelzijdigheid van mijn werk, waarin ik me bezighoud met onze vier pijlers: ondernemingswaardering, aan- en verkoopbegeleiding, due diligence onderzoek (zowel financieel als op het gebied van ESG), en financieringsvraagstukken. Niet alleen de diversiteit aan uitdagingen, maar ook de kans om voortdurend te leren en te groeien maakt mijn werk aantrekkelijk. Bij Baker Tilly omarmen we elke dag als een nieuw avontuur, met afwisselende uitdagingen en kansen. In ons team zetten wij onze expertise in om elk aspect van onze opdrachten professioneel aan te pakken en streven we ernaar om onze klanten altijd het allerbeste resultaat te bieden. Samen vormen we de drijvende kracht achter succesvolle financiële oplossingen. Samen komen we verder.

Naast mijn werk ben ik graag buiten actief, vooral in de natuur. Ik speel tennis, maak tochten met mijn racefiets en, mits de wind het toelaat, ga ik graag ook windsurfen op het IJsselmeer. Mijn thuis in Duitsland ligt dichter bij de bergen dan bij Nederland, waar ik in de winter graag ski en in de zomer wandel. Veel energie haal ik ook uit de tijd die ik doorbreng met mijn vrienden en familie.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Due diligence onderzoeken (financieel en ESG);

  • Waardebepalingen;

  • Aankoop- en verkoopbegeleiding;

  • Financieringsvraagstukken.

Werkervaring:

  • Intern Corporate Finance & Valuations, KPMG (september 2022 – januari 2023);

  • Intern sales / MINI, BMW Group (september 2018 – februari 2019).

Opleiding:

  • MSc Finance (Rijksuniversiteit Groningen, 2021 – 2023);

  • Pre-MSc Finance (Rijksuniversiteit Groningen, 2020 – 2021);

  • BSc Business Administration (Technische Hochschule Würzburg-Schweinfurt, 2016 – 2020).

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief