Skip to content

Interim Financials is een betrouwbare recruitmentpartner met een aantoonbaar trackrecord. Wij leveren maatwerkoplossingen voor onze klanten op het gebied van capaciteitsvraagstukken voor zowel vaste als tijdelijke financiële functies. Naast onze eigen Baker Tilly interim professionals, werken wij ook intensief samen met een groep selecte freelancers. Hierin vinden wij het belangrijk dat er een langdurige werkrelatie wordt opgebouwd op basis van wederzijds vertrouwen.

Doordat wij onze interim professionals en freelancers door en door kennen, weten wij precies wanneer er een match is tussen een opdracht en kandidaat op basis van ervaring, expertise maar ook of een kandidaat bij een organisatie of team past.

Vanwege de groei bij Interim Financials zijn wij doorlopend op zoek naar gedreven finance professionals! Ben jij op dit moment freelancer en zoek jij een betrouwbare partner die jou kan bemiddelen naar jouw volgende opdracht? Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via [email protected].

Werken bij Interim Financials

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials. Bij Interim Financials staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop.

Wij zijn doorlopend op zoek naar leergierige en gedreven finance professionals die wij bij onze opdrachtgevers op opdrachten kunnen inzetten. Met een vast dienstverband combineer je zekerheid met het werken op projectbasis bij onze mooie opdrachtgevers. Verder stellen wij samen met jou een ontwikkelingstraject op en krijg je toegang tot onze ontwikkel- en trainingsprogramma’s. Samen met onze accountmanagers ga je je verder ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied, maar ook op persoonlijke competenties. Heb jij al een aantal jaar ervaring binnen de accountancy of accounting en ben jij ondernemend van geest? Dan komen wij graag met jou in contact.

Het traject:

      1. Een telefonische kennismaking

      2. Persoonlijke kennismaking met Director en/of accountmanager

      3. Verdiepingsgesprek met Director en/of accountmanager

     4. (online) Assessment  

      5. Aanbod

Interesse? Stuur dan jouw cv naar ons toe via [email protected]. Meer informatie? Bel met een van onze accountmanagers. 

Freelance

Ben jij een freelancer en ben jij op zoek naar uitdagende finance opdrachten bij mooie opdrachtgevers? Meld je dan aan! Wij zijn actief in zowel de not-for-profit als de profit sector. Hierdoor hebben wij regelmatig een breed scala aan type opdrachten bij diverse opdrachtgevers.

Samen met een van onze accountmanagers zal er gekeken worden naar potentieel passende opdrachten. Hierin staat persoonlijk contact centraal. Tijdens een persoonlijke kennismaking met een accountmanager wordt er ingezoomd op jouw kennis en expertise en worden je voorkeuren besproken. Tijdens de bemiddeling zal de accountmanager het traject begeleiden en wordt je voorbereidt op interviews. Gedurende de opdrachten blijft de accountmanager als fieldmanager aangehaakt als jouw eerste aanspreekpunt.   

Een bijkomend voordeel is dat je bij Interim Financials altijd kan terugvallen op de kennis en expertise van onze accountants- en adviesorganisatie. Indien je tijdens een opdracht tegen een vraagstuk aanloopt dan kunnen wij altijd onze interne experts raadplegen om te sparren en om samen tot een advies en oplossing te komen.

Functies

Wij bemiddelen onder andere de volgende type functies:

 • Interne Accountant

 • Externe Accountant

 • (IT) Auditor

 • CFO

 • Financial Controller

 • Business Controller

 • Assistent Controller

 • (IT) Risk Manager

 • Adviseur Bedrijfsvoering

 • AO/IC Specialist

 • Medewerker Grootboek

 • Analisten (Credit/Risk/Business)

Interesse? Neem dan een kijkje bij onze openstaande opdrachten of neem contact met ons via [email protected] op om de mogelijkheden te bespreken.

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Interim Financials

Over Interim Financials

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring en springen graag bij in uw bedrijf.

Bekijk deze dienst

Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Audit support.

Bekijk deze dienst

Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Finance & Control.

Bekijk deze dienst

Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Governance & Risk.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Opdrachtgevers

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief