Baker Tilly benoemt Ronald Houtveen tot bestuurder

Ronald Houtveen is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Baker Tilly per 1 mei 2019 benoemd tot bestuurder van Baker Tilly in Nederland. Ronald is medio 2018 van buitenaf aangetrokken als bestuursadviseur bij Baker Tilly. Vanuit die rol is hij de afgelopen maanden een van de drijvende krachten geweest achter het veranderprogramma waarmee Baker Tilly het verder verbeteren van kwaliteit als continu proces verankert in de organisatie.

Ronald Houtveen (53) is registeraccountant en een ervaren bestuurder met onder andere ruim 15 jaar ervaring in de accountancy. Daarvan was hij 6 jaar lid van de Raad van Bestuur bij Flynth adviseurs & accountants. Ronald vervulde daarnaast diverse directie functies in het onderwijs. Als bestuurder heeft Ronald meerdere succesvolle transformaties begeleid, waaronder de integratie van de fusieorganisatie Flynth adviseurs & accountants. Ronald is naast zijn werk voor Baker Tilly als lid van de Raad van Toezicht verbonden aan GGz Centraal.

Marcel Huisman, voorzitter bestuur a.i. van Baker Tilly: “Wij hebben Ronald de afgelopen maanden in zijn rol als bestuursadviseur leren kennen als een daadkrachtig en ondernemend persoon met oog voor de mensen in onze organisatie. Zijn bijdrage aan het intensiveren van onze veranderinspanningen is zeer waardevol. De benoeming van Ronald als bestuurder is van grote toegevoegde waarde voor Baker Tilly. Het geeft een extra impuls aan onze ambitie om de kwaliteit van onze organisatie verder te verbeteren en onderstreept onze keuze om daar op korte termijn invulling aan te geven.”

Het bestuur van Baker Tilly bestaat per 1 mei 2019 uit Marcel Huisman (voorzitter bestuur a.i.), Rob Loves en Ronald Houtveen.