Baker Tilly Berk en DPA Finance ondertekenen Rijksbrede Raamovereenkomst Auditdiensten

Baker Tilly Berk N.V. en DPA Finance gaan de komende twee jaar auditdiensten uitvoeren voor vrijwel alle ministeries, het UWV en de Tweede Kamer. Hiermee is de combinatie Baker Tilly Berk en DPA Finance, met EurCons als onderaannemer, één van de contractanten van de Rijksbrede Raamovereenkomst Auditdiensten. In de combinatie is Baker Tilly Berk het eerste aanspreekpunt voor concrete opdrachten vanuit de Rijksbrede Raamovereenkomst Auditdiensten. Voor het uitvoeren van de opdrachten worden auditors in vast dienstverband en interim financials uit het netwerk van Baker Tilly Berk ingezet, aangevuld met het netwerk van DPA Finance en van onderaannemer EurCons. De eerste nadere offerteaanvragen zijn inmiddels binnengekomen bij de combinatie.

Openbare aanbesteding met zeer brede scope

Voor invulling van de raamovereenkomst had het Rijk een openbare aanbesteding uitgeschreven bestaande uit vier percelen: Inspanningsgerichte Financiële Auditdiensten, Inspanningsgerichte Operationele Auditdiensten, Inspanningsgerichte IT Auditdiensten.

Resultaatsgerichte Audit- en audit gerelateerde diensten

De combinatie van Baker Tilly Berk en DPA Finance, met EurCons als onderaannemer, is alle vier de percelen gegund.

“Breed netwerk en hoogopgeleide auditors”

Barry Damen RA, verantwoordelijk partner bij Baker Tilly Berk: "De grootste kracht van de combinatie Baker Tilly Berk en DPA Finance is ons gecombineerde brede netwerk van hoogopgeleide auditors. Samen met het netwerk van EurCons bestrijken wij daarmee het volledige palet van de gevraagde auditdiensten. Dat wij bij alle vier de percelen tot de winnaars behoren, is een resultaat van goede samenwerking, hard werk en innovatie in aanpak. Vanzelfsprekend zijn wij trots op dit mooie resultaat.”