Drie nieuwe partners en wisseling in bestuur en RvC

Bij Baker Tilly Berk zijn per 1 januari 2015 drie nieuwe partners benoemd: Martin Meijer (vestiging Utrecht), Maikel Rooijackers (vestiging Eindhoven) en Maarten de Rouw (vestiging Den Bosch). Ronald Hoeksel, partner RA, treedt toe tot het bestuur van Baker Tilly Berk en Henry Geerts, partner RA, treedt toe tot de Raad van Commissarissen. Ted Verkade, voorzitter van het bestuur van Baker Tilly Berk over de benoemingen: “Wij zijn er trots op om weer drie nieuwe jonge partners, deels uit de eigen organisatie, te kunnen benoemen. Deze benoemingen sluiten naadloos aan bij onze strategische keuze om te investeren in kwaliteit, (inter)nationale advisering en sectoren in transitie, zoals zorg.”

Martin Meijer (38) is benoemd tot partner registeraccountant. Martin werkt sinds 2006 bij Baker Tilly Berk en ontwikkelde zich tot senior manager RA. Vanwege zijn ruime ervaring bij klanten in de zorgsector is hij vanaf 1 januari 2015 ook voorzitter van de branchegroep zorg van Baker Tilly Berk. Hij volgde zijn studie tot RA aan NIVRA Nyenrode Business Universiteit.

Maikel Rooijackers (35) is benoemd tot partner registeraccountant. Maikel werkt al ruim 17 jaar bij Baker Tilly Berk en heeft naast zijn werk zijn Master en Post Master RA aan Nyenrode Business Universiteit behaald. Daarnaast is Maikel Rooijackers gespecialiseerd in de waardering van een onderneming als officieel erkend Register Valuator.

Maarten de Rouw (37) is benoemd tot partner registeraccountant. Maarten werkt sinds 1996 in de accountancy en koos begin 2014 voor Baker Tilly Berk. Naast zijn werk in de (inter)nationale auditpraktijk is Maarten gevraagd mee te werken aan het opzetten van een internationale audit approach voor Baker Tilly International. Hij volgde zijn studie tot RA aan Nyenrode Business Universiteit.

Nieuw bestuurslid

Ronald Hoeksel (44) treedt per 1 januari 2015 toe als bestuurslid van Baker Tilly. Ronald stapte in 2007 van KPMG over als partner RA op de vestiging Zwolle naar Baker Tilly Berk. Ronald is, naast zijn werk in de Zwolse praktijk, voorzitter van Bureau Vaktechniek Accountants. Het bestuur bestaat naast Ronald Hoeksel uit Ted Verkade (voorzitter) en Rob Loves. 

Nieuwe bezetting Raad van Commissarissen

Ronald Hoeksel maakte de afgelopen jaren onderdeel uit van de Raad van Commissarissen (RvC) van Baker Tilly Berk. De ontstane vacature door zijn vertrek naar het bestuur wordt ingevuld door Henry Geerts (52), al sinds 1990 verbonden aan Baker Tilly Berk, oud bestuurslid en partner RA op de vestiging in Nijmegen. In de loop van 2015 zal Baker Tilly Berk de bezetting van de RvC in overeenstemming brengen met de voorstellen van de werkgroep Toekomst Accountantsberoep. De RvC bestaat tot die tijd uit Arno van der Heijden (voorzitter), Bart Bos en Henry Geerts.