Erik Moens nieuwe bestuurder bij Baker Tilly

Rotterdam, 1 juli 2019 – De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Baker Tilly heeft Erik Moens per 1 juli 2019 benoemd tot bestuurder van Baker Tilly in Nederland. Erik Moens volgt bestuurslid Rob Loves op en gaat in het bestuur van Baker Tilly de portefeuille kwaliteit vertegenwoordigen. Het bestuur bestaat per 1 juli 2019 uit Marcel Huisman (voorzitter bestuur), Ronald Houtveen en Erik Moens.

Erik Moens (52) studeerde Bedrijfseconomie en rondde in 1995 zijn postdoctoraal accountancy af. Erik startte zijn carrière bij Ernst & Young en groeit daar in bijna 18 jaar als registeraccountant door naar senior manager. In 2008 maakt hij de overstap naar de Amsterdamse vestiging van Baker Tilly, waar hij in 2010 wordt benoemd als partner. Naast zijn werk in de auditpraktijk was Erik tot 1 juli voorzitter van de Benoemings- en adviescommissie van Baker Tilly en vertegenwoordigt hij Baker Tilly in de NBA Sectorcommissie Decentrale Overheden.    

Marcel Huisman: “Ik heb Erik in de loop der jaren leren kennen als een zeer betrokken partner. Niet alleen vanwege zijn inzet voor onze organisatie, maar ook voor de sector en het internationale netwerk waar wij onderdeel van zijn. Erik gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren onze kwaliteitsambitie. Wij zien hem dan ook als een waardevolle aanvulling van het huidige bestuur.”