Nieuwe partner Baker Tilly Berk in Rotterdam

Baker Tilly Berk heeft Harry van den Burg als partner benoemd. De registeraccountant uit Leiden wordt medeverantwoordelijk voor de Rotterdamse accountantspraktijk van Baker Tilly Berk. Harry van den Burg is per 1 februari 2017 in zijn nieuwe functie gestart.

Harry van den Burg (38) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde daar in 2007 ook zijn postdoctorale opleiding tot register accountant af. Na zijn postdoctorale opleiding startte Harry bij EY waar hij verantwoordelijk werd voor controleopdrachten bij zeer uiteenlopende organisaties, van het mkb tot vastgoedfondsen en grote verzekeraars. Naast zijn brede ervaring in de controlepraktijk brengt Harry, vanuit zijn rol als kwaliteitsbewaker in zijn vorige functie, veel ervaring mee in het borgen van de kwaliteit in de dagelijkse controlepraktijk.

Harry van den Burg over zijn benoeming bij Baker Tilly Berk: “De enorme diversiteit aan klanten in de auditpraktijk was voor mij aanleiding om de overstap naar Baker Tilly Berk te maken. Ik ga dan ook met veel enthousiasme als sparringpartner voor het mkb mijn steentje bijdragen om de accountantspraktijk in de regio Rotterdam verder uit te bouwen.” 

Zowel audit partner Jan Ruigendijk als fiscaal partner Gijs Fibbe van de vestiging Rotterdam zeggen over de komst van Harry: "In tijden waarin bemensing de grootste uitdaging van onze auditpraktijk is, is het goed om te zien dat we talenten als Harry aan onze organisatie weten te binden. De komst van Harry is, met een toename van grote(re) controleopdrachten op onze vestiging, dan ook zeer waardevol. Met veel plezier zien wij de samenwerking met Harry tegemoet in een verdere uitbouw van het Rotterdamse marktaandeel.”