Over ons

Btw-advies en Compliance - Ons team.jpg

VAT & Customs Advisory is uw partner voor btw-vraagstukken en internationale handelsstromen. Wij staan u bij met hoogwaardige advisering, van internationale supply chains tot vastgoed en van aftrekrecht tot compliance. Maak kennis met ons team en onze werkwijze.

Ons team

Betrokken en doortastende adviseurs die u voorzien van helder en diepgaand advies: daar staat ons VAT & Customs Advisory team voor. Ons team heeft zeer uitgebreide kennis en brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij de Belastingdienst. Hierdoor doorgronden wij btw-issues snel en kunnen wij toegevoegde waarde leveren als sparringpartner op btw-gebied. Wij helpen bij vraagstukken, maar pakken ook door op kansen en knelpunten. Wij staan u graag bij.

Onze werkwijze

Een adequate en oplossingsgerichte werkwijze kenmerkt het VAT & Customs Advisory team. Wij houden u proactief op de hoogte van relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving, van onze bevindingen en onze werkzaamheden. Hierdoor krijgt u grip op de btw-situatie en kunnen wij snel met u schakelen om doordachte beslissingen te maken. Wij werken nauw samen met onze klanten om vraagstukken en trajecten voortvarend uit te voeren.

Ons internationale netwerk

Btw-zaken en internationale handel komen regelmatig voor bij bedrijven met een internationale dimensie. Baker Tilly heeft een sterk internationaal netwerk en met Nederland als ‘toegangspoort tot Europa’ staan wij middenin dit netwerk. Door onze centrale functie en goede contacten schakelen wij snel en efficiënt met internationale collega’s, zodat grensoverschrijdende adviestrajecten soepel verlopen. Wij hebben dan ook veel ervaring met internationale btw-projecten van onze klanten, waarin wij als regisseur optreden richting lokale Baker Tilly lidfirma’s in diverse landen. 

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

jayantrakhan.jpg
Jayant Rakhan Partner VAT & Customs Advisory T: 06 12 02 41 49