Skip to content

Marisa Hut

Partner VAT Advisory

Marisa geeft mede leiding aan het VAT & Customs Advisory team in haar rol als partner. Hierbij draagt Marisa zorg voor onder meer de uitvoering van de strategie van het team en de organisatie en draagt zij actief bij aan de verdere ontwikkeling van collega’s en de praktijk. Hierbij zorgt ze voor veel werkplezier en creëert ze een prettige sfeer waarin mensen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Daarnaast is Marisa actief in het internationale netwerk van Baker Tilly waarbij zij dagelijks samenwerkt met experts uit diverse landen om cliënten goed van dienst te kunnen zijn maar ook om actief kennis te delen over de laatste ontwikkelingen binnen het dynamische vakgebied.

Het gaat er niet om wat je doet, maar met wie je het doet. Samen kom je zoveel verder dan alleen.

"Mijn focus ligt op de internationale markt en samen met het team hebben we een centrale rol in binnen het Baker Tilly netwerk. Hierbij coördineer ik de uitbereidingsplannen van internationale bedrijven op het moment dat zij de Europese markt willen betreden. Daarnaast adviseer ik klanten in diverse trajecten waarbij ik mijn kennis en ervaring inzet om hun onderneming te laten floreren. Het leukste aan mijn werk vind ik om klanten compleet te ontzorgen en mogelijke problemen kan tackelen voordat ze er zijn en uiteraard nieuwe oplossingen te creëren bij toekomstige veranderingen als een Brexit of het nieuwe EU btw-pakket. Daarbij ben ik een actief lid van het Global Indirect Tax Development Team binnen het Baker Tilly International netwerk."

"Ik ben geboren in Limburg en daar komt ook mijn liefde voor een bourgondische levensstijl vandaan. Wat kan ik genieten van een goed stuk vlaai! Sinds jaar en dag woon ik samen met mijn man en onze hond Cooper op het Brabantse platteland. In mijn vrije uren werk ik graag in de tuin, kook ik met veel plezier of zoek ik lekkere restaurants op."

Werkte eerder aan onder andere:

  • Herstructurering en optimalisatie global supply chains

  • Internationale samenwerkingsprojecten

  • Het verzorgen van btw-trainingen in binnen- en buitenland bij zowel klanten als beroepsorganisatie en intern

Werkervaring:

  • Partner VAT & Customs Advisory (Baker Tilly, 1 januari 2023 - heden)

  • Senior manager VAT & Customs Advisory (Baker Tilly, november 2018 - 31 december 2022)

  • Werkt vanuit: Utrecht, Den Bosch en Eindhoven

  • EU VAT Specialist (RSM, maart 2018 - oktober 2018)

  • Consultant btw/Manager btw (Baker Tilly, 2008 - 2018)

Opleiding:

  • LLM Fiscaal Recht, specialisatie Indirecte belastingen (Tilburg University)

De laatste inzichten van Marisa Hut

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief