Skip to content
Foto van Ronald Hoeksel

Baker Tilly benoemt nieuwe bestuursvoorzitter

Rotterdam, 12 oktober 2020 – Ronald Hoeksel is per 1 januari 2021 benoemd tot bestuursvoorzitter van Baker Tilly in Nederland. Huidig bestuursvoorzitter Marcel Huisman introduceert met veel genoegen de nieuwe bestuursvoorzitter: “Ik zie Ronald Hoeksel als een zeer geschikte opvolger en ik draag eind dit jaar vol vertrouwen de voorzittershamer aan hem over.”

Voorzitter Raad van Commissarissen van Baker Tilly Joke van Lonkhuijzen-Hoekstra over de benoeming van de nieuwe bestuursvoorzitter: “Als partner en zeer ervaren accountant heeft Ronald een actieve bijdrage geleverd aan de herijking van de strategie als onderdeel van ons veranderprogramma. Die kennis, ervaring en betrokkenheid zijn van grote waarde in zijn rol als voorzitter van het bestuur”.

Ronald Hoeksel: “Het is voor mij een eer om vanaf 1 januari 2021 toe te treden tot dit bestuursteam en samen verder te bouwen aan de ambities van een sterker Baker Tilly”. Ronald Hoeksel maakte 13 jaar geleden de overstap van KPMG naar Baker Tilly. Naast zijn werk als audit partner was hij jarenlang kantoorvoorzitter van de vestiging Zwolle. Verder is Ronald zeer actief in de regio Zwolle als bestuurslid bij Stichting Kringloop Zwolle en Stichting Noggus en Noggus en als voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting JOW.

Per 1 januari 2021 bestaat het nieuwe bestuur van Baker Tilly uit: Ronald Hoeksel (voorzitter), Ronald Houtveen, Erik Moens en Marco Hoeks.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief