Skip to content

Jan Kreijkes

Partner Corporate Finance

Jan geeft als Partner leiding aan het team Corporate Finance van Baker Tilly.

Geen beter advies dan een eerlijk advies.

Het verhaal van Jan Kreijkes

Ik ben afgestudeerd registeraccountant en heb meer dan 20 jaar ervaring in de transactieadvies praktijk Hierbij ben ik voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van (vendor) due diligence onderzoeken en het begeleiden van aan- en verkoop trajecten.

Ik ben betrokken geweest bij tal van overnames in binnen- en buitenland, voor zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, familiebedrijven als private equity partijen. 

Het leuke aan ons werk is de afwisseling. Elke transactie is verschillend, dus elke dag ook. Daarbij is het hard werken, maar je doet het samen en als we het dan tóch weer voor elkaar krijgen… dat zijn de mooiste momenten!

Naast het realiseren van een optimaal resultaat voor onze klanten, geeft het me veel voldoening om vanuit mijn eigen kennis en ervaring, en door zelf intensief bij de opdrachten betrokken te zijn, een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de teamleden.

Mijn vier dochters en vrouw zorgen er thuis wel voor dat ik niet alleen maar met het werk bezig ben. We houden ervan om leuke dingen te doen, van gezamenlijk een ‘balletje gooien’ (bowling) op zaterdagmiddag tot de zomervakanties in Italië. In het weekend maak ik graag lange wandelingen in de mooie omgeving van mijn woonplaats Apeldoorn.

Werkervaring:

  • Partner Baker Tilly (1 juni 2023 – heden);

  • Manager / Senior Manager / Director EY (2003 – 31 mei 2023);

  • Accountant Mazars (1997 – 2003).

Opleiding:

  • MSc Accountancy, Post-Master RA (Nyenrode Business University);

  • HEAO-RA (Hogeschool Windesheim).

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief