Skip to content

Marcel Huisman

Partner Audit

Marcel is Audit Partner in regio Zuid-Oost en adviseur voor (familie) bedrijven. Tevens heeft hij veel ervaring met complexe financiële situaties.

Liever het beste team dan de beste professionals.

Het verhaal van Marcel Huisman

De kern van mijn werk is het neerzetten van een goed functionerend team, met daarin een diversiteit aan competenties en achtergronden. Ik krijg enorm veel energie van het werken in een omgeving waarin iedereen leert (en dus ook fouten maakt), elkaar helpt en elkaar respecteert. In een dergelijk team kunnen we onze klanten (en de gebruikers van onze verklaring) kwalitatief goed bedienen en toegevoegde waarde leveren.

Tevens is een belangrijk onderdeel de inhoudelijke borging van onze kwaliteit én de begeleiding van klanten om ze beter te maken. Dit kan door ze inhoudelijk te helpen, of ze te koppelen aan de juiste adviseur. Ook kan ik, als onafhankelijke adviseur, ervoor zorgen dat het bedrijf, bij tegengestelde belangen, toch de juiste keuzes en afwegingen maakt.

Onze kinderen zijn studerend in Rotterdam, en dus uitwonend. Wij wonen in het mooie Ubbergen (bij Nijmegen) en houden heel erg van het ontdekken van nieuwe landen / culturen. Na mijn carrière als accountant zou ik het leuk vinden om jaarlijks bij enkele avontuurlijke reizen als reisbegeleider op te treden. Verder loop ik graag hard en golf ik op Het Rijk van Nijmegen.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Vele overnames, bedrijfsopvolgingen;

  • Complexe financiële herstructureringen;

  • Begeleiden van familiebedrijven.

Werkervaring:

  • Bestuurder/bestuursvoorzitter Baker Tilly (2017-2020);

  • Eindverantwoordelijk accountant sinds 2002;

  • Sinds 1986 werkzaam als accountant.

Opleiding:

  • Opleiding tot RA / NIvRA (1986-1994).

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief