Skip to content

Alwin van Dongen

Partner Payroll Services

In de rol van Partner is Alwin op landelijk niveau de eindverantwoordelijke voor de praktijk Salarisdienstverlening binnen Baker Tilly.

Succes bereik je nooit alleen.

Het verhaal van Alwin van Dongen

Met onze organisatie en dienstverlening combineren we vanuit de Customer Intimacy gedachte een landelijk aangestuurd en dekkend netwerk aan specialisten met een regionale verantwoordelijkheid en betrokkenheid en een sterke lokale verankering.

We richten ons in de regio op financieel gezonde kernklanten uit het middensegment die nationaal of internationaal actief zijn. Klanten die bereid zijn een duurzame relatie met ons op te bouwen en vanuit dat perspectief een breed assortiment van diensten afnemen.

Vanuit Employment Advisory en Payroll Services worden deze klanten op basis van de 4 pijlers (HR, Loonheffing, Arbeidsrecht en Payroll) integraal benaderd. We werken daarbij veelal vanuit multidisciplinaire teams.

We verbinden hierin processen, systemen en mensen (kennis/expertise) in ons aanbod waarbij we onze klanten ontzorgen op zowel uitvoerend, administratief alsook op tactisch en strategisch vlak.

Door de digitalisering binnen ons vakgebied, de behoefte bij onze klanten om processen te optimaliseren en de krapte op de arbeidsmarkt, zijn wij genoodzaakt op basis van Operational Excellence onze klanten te ontzorgen door middel van innovatieve software en tools.

Dit combineren wij met een hoogwaardige adviesdienstverlening ingevuld vanuit onze specialistische disciplines en op deze manier bieden wij een full service employment concept.

“Work Hard Play Hard”. Fitness, wandelen en veel ondernemen met mijn gezin. Als het werk het toelaat ga ik graag samen met mijn vrouw en twee zonen  vaak en veel op vakantie. Lekker eten en veel ondernemen is hetgeen wat we samen graag doen.

Werkte eerder aan onder andere:

  • Organisatie Payroll Services;

  • Ontwikkeling nieuwe producten en diensten.

Werkervaring:

  • 25 jaar ervaring in Payroll en HR;

  • Diverse (senior) management rollen binnen corporate bedrijfsleven en zakelijke dienstverlening op het snijvlak van Payroll, HR en ICT;

  • 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer.

Opleiding:

  • 2010 Post HBO Bedrijfskundig HRM;

  • 2009 Post HBO Employee Benefits Adviseur;

  • 2008 HBO Bedrijfskunde – Beloningsadviseur;

  • 2000 PDL.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief