Skip to content
Foto van natuur

ESG seminar

Over het event

Momenteel is ESG (Environmental Social Governance) een veelgehoord onderwerp in de maatschappij. Ook Baker Tilly ziet dat ESG een steeds grotere rol gaat spelen. Nadat we afgelopen seminar de ontwikkelingen op het gebied van Environmental (E van ESG) hebben behandeld, organiseren we wederom een seminar waarbij we dieper ingaan op de S van Social en dit vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

Registreren voor evenement

29 februari 2024

Landgoed Nuwenhuys
Reeptiend 50
Breda

Wanneer?

Het ESG seminar vindt plaats op donderdag 29 februari 2024 van 15:00 uur tot 18:00 uur bij Landgoed Nuwenhuys, Reeptiend 50 te Breda. U bent bij deze van harte uitgenodigd. U mag ook een introducee meenemen. U kunt u aanmelden middels de knop 'Registreren voor evenement'. 

Wat kunt u op deze middag verwachten?

Tijdens het seminar nemen inspirerende sprekers u mee in de wereld van ESG. Gido Frühling neemt u mee in de ESG verslaggeving door middel van het onderwerp Van missie naar actie en Tamara van den Broek neemt u mee in de Employee experience. Een partner uit het maatschappelijke veld vertelt over de ervaringen en bijdragen aan de sociale werkgelegenheid.

Afsluitend is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Vragen?

Heeft u op voorhand al vragen omtrent het seminar? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook deze evenementen

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief