Investeren in optimale bedrijfsprocessen

Hoe wij Vogelzang Dakelementen helpen met veranderen

Vogelzang Dakelementen nam twee jaar geleden het besluit het roer over te gaan dragen aan de nieuwe generatie. Met het project ‘Slimme vogels’ grijpen Jos Vogelzang en Stefan Riedeman, de generatie die aan het roer komt te staan van dit familiebedrijf, deze overgang aan om te investeren in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Hoe hebben Jos en Stefan dit aangepakt? Waar liepen zij tijdens dit proces tegenaan? En wat was uiteindelijk het resultaat van die investering? Bekijk de video van hun ondernemersverhaal.

 

The Others Bakertilly Vogelzang V03 FINAL.00 01 14 23.Still004

Integraal optimaliseren

Vogelzang Dakelementen is al 35 jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van dakelementen. Van het eerste stuk hout tot het plaatsen van een volledige kapconstructie, Vogelzang Dakelementen verzorgt het complete plaatje rondom dakelementen. De diversiteit aan producten betekent ook een complex productieproces.

Jos Vogelzang en Stefan Riedeman grepen de aankomende overdracht aan om te investeren in het integraal optimaliseren van de bedrijfsprocessen en daarmee het bedrijf te doorgronden. Met ondersteuning van Rudolf Roekevisch (Manager MKB Accountancy & Advies, Baker Tilly) zorgden zij er voor dat hun medewerkers de juist tools en vaardigheden kregen om de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk in te richten.

Ook aan de slag?

Wilt u graag uw organisatie verder professionaliseren en weet u niet waar u moet beginnen? Zijn uw bedrijfsprocessen (nog) niet optimaal ingericht en zijn er processen die haperen of leiden tot problemen voor u of uw klanten? Wij helpen u graag ! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit helpt ons om een stap voorwaarts te kunnen doen.
  • Ja, ik kom graag met jullie in contact
  •  *
  •  *
  • 06-12345678
  •  *
  •  *
  • U geeft hierbij toestemming dat Baker Tilly uw gegevens gebruikt om contact met u op te nemen om een vrijblijvende afspraak met u te maken. Uw gegevens slaan we alleen voor dit doel op. Meer informatie over het verwerken van uw data vindt u in ons privacy statement.

Vragen over optimalisatie bedrijfsprocessen?

Ik help u verder! Samen gaan wij uw bedrijfsprocessen langs en richten wij deze zo optimaal mogelijk in.

Rudolf Roekevisch
Rudolf Roekevisch Manager MKB Accountancy & Advies T: 06 10 09 75 50