Skip to content
Gepubliceerd op: 10 juni 2021
Type publicatie Klantverhalen
Gerelateerde onderwerpen

Vogelzang Dakelementen nam twee jaar geleden het besluit het roer over te gaan dragen aan de nieuwe generatie. Met het project ‘Slimme vogels’ grijpen Jos Vogelzang en Stefan Riedeman, de generatie die aan het roer komt te staan van dit familiebedrijf, deze overgang aan om te investeren in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Hoe hebben Jos en Stefan dit aangepakt? Waar liepen zij tijdens dit proces tegenaan? En wat was uiteindelijk het resultaat van die investering? Bekijk de video van hun ondernemersverhaal.

Ondernemersverhaal: investeren in optimale bedrijfsprocessen | Baker Tilly & Vogelzang Dakelementen

Integraal optimaliseren

Vogelzang Dakelementen is al 35 jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van dakelementen. Van het eerste stuk hout tot het plaatsen van een volledige kapconstructie, Vogelzang Dakelementen verzorgt het complete plaatje rondom dakelementen. De diversiteit aan producten betekent ook een complex productieproces.

Jos Vogelzang en Stefan Riedeman grepen de aankomende overdracht aan om te investeren in het integraal optimaliseren van de bedrijfsprocessen en daarmee het bedrijf te doorgronden. Met ondersteuning van Rudolf Roekevisch, Baker Tilly) zorgden zij ervoor dat hun medewerkers de juist tools en vaardigheden kregen om de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk in te richten.

Ook aan de slag?

Wilt u graag uw organisatie verder professionaliseren en weet u niet waar u moet beginnen? Zijn uw bedrijfsprocessen (nog) niet optimaal ingericht en zijn er processen die haperen of leiden tot problemen voor u of uw klanten? Wij helpen u graag ! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit helpt ons om een stap voorwaarts te kunnen doen.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief