Skip to content
Foto van bouwvakker

Download nu de ‘Sector– en regioanalyse bouwsector Twente’

Gepubliceerd op: 22 maart 2022
Type publicatie Publicaties
Gerelateerde onderwerpen
De bouwbehoefte in Twente is groot. Tegelijkertijd ligt de bijdrage van de bouwsector aan een duurzamere samenleving onder een vergrootglas. Er zijn veel kansen, maar zeker ook uitdagingen. Denk aan de vraag naar voldoende personeel en materialen. En ook staat de winstgevendheid onder druk mede door de toegenomen energieprijzen en grondstofprijzen. Daarnaast wordt de wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen binnenkort definitief. We zien momenteel dat het kleinbedrijf deze ontwikkeling vooralsnog voor zich uitschuift.

Al met al wachten de bouw(gerelateerde) ondernemingen in deze regio dus een legio aan uitdagingen. Om hier inzicht in en handvatten voor te geven, schreven wij de ‘Sector – en regioanalyse bouwsector Twente’. Een aantal belangrijke thema’s is hierin leidend: innovatie, mensen, prestatie en duurzaamheid, die wij invulling geven via een regioanalyse. Benieuwd? Download het rapport dan nu.

Download het rapport

Wilt u weten wat het concreet voor u betekent? Neem dan nu contact op met Tim van Mook, een van onze experts in Twente.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief