Met data inzicht in bedrijfsprestaties

Hoe wij LCW Groningen helpen te scoren met data

Data voor je laten werken. Transport-, opslag- en distributieorganisatie LCW Groningen doet dit inmiddels een aantal jaren en zet data in om meer inzicht te krijgen in prestaties en processen. Maar hoe zet u data om naar stuurinformatie? En wat zijn de uitdagingen van een datagedreven organisatie? Jakob Vonck (algemeen directeur LCW Groningen) en Jan-Willem van Essen (manager IT Advisory Baker Tilly) vertellen in dit ondernemersverhaal over het proces, de uitdagingen en de voordelen van het inzetten van data naar stuurinformatie.

The Others Bakertilly LCW V03 FINAL.00 02 17 17.Still003

Datagedreven werken

Jan-Willem van Essen werd door Jakob Vonck benaderd nadat LCW Groningen recent was overgegaan op een nieuw transportmanagementsysteem. LCW Groningen wilde graag op basis van data uit zowel het oude als het nieuwe systeem de organisatie kunnen sturen. Inmiddels zijn zij een datagedreven organisatie met inzicht in hun prestaties. Jakob: “Het creëren van goede managementinformatie heeft ons de nodige tijd gekost, maar het heeft ons nog veel meer opgeleverd. Het geeft snel en betrouwbaar inzicht in wat er in ons bedrijf gebeurt”.

Jakob Vonck en Jan-Willem van Essen vertellen hoe LCW Groningen uit data inzicht krijgt in de prestaties van het logistieke bedrijf. Waar liepen zij tegenaan in de transitie naar datagedreven werken en wat levert hen dat op?

Meer inzicht in uw prestaties?

Bent u geïnteresseerd in hoe u data voor u kunt laten werken? Wij helpen u graag! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Wij weten nu precies wat er in ons bedrijf gebeurt.”

Bel mij terug

  • Ja, ik kom graag met jullie in contact
  •  *
  •  *
  •  *
  • 06-12345678
  •  *
  •  *
  • U geeft hierbij toestemming dat Baker Tilly uw gegevens gebruikt om contact met u op te nemen om een vrijblijvende afspraak met u te maken. Uw gegevens slaan we alleen voor dit doel op. Meer informatie over het verwerken van uw data vindt u in ons privacy statement.

Meer uit uw data halen? Ik help u graag!

Samen met u bepalen we welke managementinformatie u nodig heeft om uw succes te vergroten.

Jan Willemvan Essen
Jan-Willem van Essen Senior manager IT Advisory T: 06 11 59 30 06