Download nu de ‘Sector– en regioanalyse bouwsector Twente’

De bouwbehoefte in Twente is groot. Tegelijkertijd ligt de bijdrage van de bouwsector aan een duurzamere samenleving onder een vergrootglas. Er zijn veel kansen, maar zeker ook uitdagingen. Denk aan de vraag naar voldoende personeel en materialen. En ook staat de winstgevendheid onder druk mede door de toegenomen energieprijzen en grondstofprijzen. Daarnaast wordt de wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen binnenkort definitief. We zien momenteel dat het kleinbedrijf deze ontwikkeling vooralsnog voor zich uitschuift.

Al met al wachten de bouw(gerelateerde) ondernemingen in deze regio dus een legio aan uitdagingen. Om hier inzicht in en handvatten voor te geven, schreven wij de ‘Sector – en regioanalyse bouwsector Twente’. Een aantal belangrijke thema’s is hierin leidend: innovatie, mensen, prestatie en duurzaamheid, die wij invulling geven via een regioanalyse. Benieuwd? Download het rapport dan nu.

Wilt u weten wat het concreet voor u betekent? Neem dan nu contact op met Rudolf Roekevisch, een van onze experts in Twente.