Vastgoed in het mkb

Gebiedsontwikkeling & Vastgoed - Mkb.jpg

U staat aan het roer van uw mkb-onderneming. Daar komt, naast de business, veel bij kijken, zoals de jaarrekening, administratie en rapportages. Maar u staat uiteraard voor meer uitdagingen. Wat als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een (nieuwe) locatie voor uw activiteiten? Het vinden van een kantoor is wellicht een relatief simpel traject, maar wanneer het gaat om een logistiek centrum, fabriek of een groot complex komt er meer bij kijken, bijvoorbeeld het afstemmen met de grondeigenaar en de gemeente, en de financiële business case van nieuwbouw. Vastgoed in het mkb is een aparte tak van sport en Baker Tilly ondersteunt u hierin graag.

Locatieadvies voor uw onderneming

Kan uw onderneming een nieuwe locatie gebruiken voor de productiefaciliteit, een logistiek centrum of een kantoorlocatie? Het vinden en aankopen van grond, en daarmee het schakelen met zowel gemeentes als grondeigenaren, kan een complex proces zijn. Wij helpen u op weg met:

  • Opstellen programma van eisen
  • Verschillende locaties zoeken én vergelijken
  • Ondersteuning bij het kiezen van de geschikte locatie
  • Eventueel het schakelen met de gemeente over de diverse voorwaarden die voor een perceel gelden

Wij ondersteunen in dit proces van begin tot einde.

Contact

Bent u op zoek naar een (nieuwe) locatie voor een van de facetten binnen uw onderneming? Of spelen er andere vastgoedgerelateerde vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over vastgoed in het mkb? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Rob Simons
Rob Simons Sr. Consultant Real Estate T: 06 52 76 56 10