Online dienstverlening

De wereld om ons heen verandert en de manier waarop u uw administratie doet verandert mee. Baker Tilly biedt een uitgebreid palet aan online dienstverlening aan waardoor het voeren van een up-to-date administratie voor iedereen is weggelegd. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden en wat u zelf wilt doen.

Online dienstverlening.jpg
Ontdek meer over Online dienstverlening

Wij bieden de volgende online diensten aan:

We automatiseren uw administratie met handige online tools. De basis voor uw perfecte administratie wordt gelegd met het inlezen en digitaliseren van uw facturen via een scan & herken applicatie. De boekhouding zelf vindt plaats in ons online boekhoudpakket Exact Online of een ander online boekhoudpakket van uw keuze. Vanuit deze tool kunnen wij een bankkoppeling met uw bank leggen, waardoor bankafschriften automatisch ingelezen en verwerkt worden in uw boekhouding. De boekhouding vormt de basis voor het maatwerk online dashboard dat u 24/7 ter beschikking heeft. Kortom: inzicht, persoonlijk advies én pragmatische online oplossingen.

De salarisadministratie is vaak tijdrovend en kostbaar en het is niet eenvoudig om de snel veranderende wetgeving bij te houden en op de juiste manier te implementeren in uw salarisadministratie. Nieuwe technologieën bieden bovendien de mogelijkheid om uw personeelsadministratie verder te digitaliseren. U kunt uw medewerkers toegang geven tot hun eigen online personeelsdossier. Met actuele cijfers over verzuim en verloop kunt u samen met uw management uw personeelsbeleid aanscherpen waar nodig.

  • Aangifte omzetbelasting, loonheffingen en vennootschapsbelasting

Ook de aangiften van uw omzetbelasting, loonheffingen of vennootschapsbelasting verzorgen wij digitaal. Het uitwisselen van informatie gebeurt veilig en gemakkelijk, tussen u en ons, en ook met instanties zoals de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

  • Digitaal archief van maand-, kwartaal- en jaarverslagen

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over online dienstverlening? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.